Tilsæt reven gulerod, salt, rugmel og til sidst hvedemel. Pølsehorn kan man da altid spise - de er lette at have med i madpakken og dejlig som et mellemmåltid
disse små pizzaer og pølsehorn, som gæsterne fik til natmad. De faldt i utrolig god jord, både hos børn og voksne, min lillebror var især vild med pølsehornene, så de kan også sagtens laves til fx madpakken eller til en picnic
Dejen kan bruges til meget forskelligt og ud over boller laver jeg små madbrød med forskellige krydderier på, burgerboller og ind imellem også pølsehorn
Dejen kan bruges til meget forskelligt og ud over boller laver jeg små madbrød med forskellige krydderier på til grillen, burgerboller og ind imellem også pølsehorn
Tilsæt dernæst langsomt først rugmel og så speltmel, mens du rører. 25 g gær3 dl vand1 dl yogurt naturel2 æghvedemel2 dl speltmel1 dl rugmelsalthonning1 pk økologiske pølserKetchupOpløs gæret i vandet og tilsæt 1 tsk honning, 1 tsk salt, 1 æg og 1 dl yogurt - rør det godt sammen. 1 dl rugmel