Pad thai kylling opskrifter

Pad thai med kylling

Pad thai med kylling

Padthai er faktisk en ret simpel ret, der er nem at lave og kan laves i mange forskellige variationer
Pad Thai

Pad Thai

Start med kyllingen og skær den i tynde mundrette stykke. padthai sauce. padthai sauce og bland det hele sammen
Pad thai med grøntsager og peanuts

Pad thai med grøntsager og peanuts

Padthai med kylling. Derudover er der selvfølgelig æg i, masser af lime og toppet med friske koriander og ristede, saltede peanuts – du kan også tilføje chili for et kick, kylling for en ikke-vegetarisk version og bruge de grøntsager, du har i køleskabet
Pad Thai

Pad Thai

Kom jordnødemel, fiskesauce, soja, sukker, peber og kylling i et ad gangen. Jeg fik første gang PadThai da jeg var på en Thai restaurant i Gent i Belgien, hvor jeg syntes at det var så godt at jeg blev nød til at lave det da jeg kom hjem
Thai Beef Salad

Thai Beef Salad

Padthai med kylling. Thaikylling med mango, cashewn. Marokkansk kylling med rosiner. Thai Beef Salad er helt klart en af mine yndlingssalater – har du nogensinde smagt det
Indbagt Pad Krapow

Indbagt Pad Krapow

Tilsæt nu bladene fra et stort bundt thai basilikum og rør retten sammen. Tilsæt hakket kylling og vend det rundt, så det blandes godt med løg, hvidløg og chili
Pad kra pao – sådan cirka …

Pad kra pao – sådan cirka …

Skær kyllingen i tynde skiver og lad dem blande sig med ovenstående, hvorefter østerssauce, soya, Ketjap Manis og vand gør selskab sammen med lidt sukker når den har taget farve
Stegt basilikum (og spinat) med kød (Pad Karpow)

Stegt basilikum (og spinat) med kød (Pad Karpow)

Pad Karpow er en vaskeægte gadekøkken klassiker. 500 g hakket kød (jeg bruger primært kylling eller gris). 2 store thai chillier (grønne chillier fra supermarkedet kan bruges – men de skal være stærke). agurk, basilikum, chili, fiskesovs, hvidløg, rørsukker, spinat, svinekød 500 g hakket kød (jeg bruger primært kylling eller gris). 2 store thai chillier
Madplan: SU-venlig og billigere aftensmad

Madplan: SU-venlig og billigere aftensmad

Vi skal et smut til Asien og spise padthai med kylling, grøntsager og peanuts. Det er selvfølgelig individuelt, hvad man betegner som billig mad, men jeg har forsøgt at sammensætte noget (mest vegetarisk men også med lidt kylling), så de fleste kan være med til
Risnudler med edamame, spinat og cremet peanutbuttersauce

Risnudler med edamame, spinat og cremet peanutbuttersauce

padthai med kylling. thaikylling med mango, cashewnødder og koriander. Jeg har lidt en forkærlighed for Asien, og det gælder både kulturen, klimaet og især den asiatiske mad, der nok er mit favoritkøkken (tæt forfulgt af det indiske og italienske)
Mango sticky rice

Mango sticky rice

Padthai med grøntsager og peanuts / Asiatisk grøn salat med lime-ingefærdressing / Congee – asiatisk risgrød med kylling og peanuts / Rejecocktail med mango, kokos og avocadocreme / Spicy thaisuppe med nudler, kylling og grønt