Dertil er pastaretten toppet med ristede mandler, ovnbagte cherrytomater, frisktimian og parmesan. Jeg lover dig, hvis du kan koge spaghetti og tænde en ovn er du godt på vej
I har stemt på, hvilkenpastaret, Iville have først – og det blev den her med kylling, blandede svampe, friskpersille, øko bacon og sojaristedepistacienødder
Lidtsmør/margarinetilbruning af kød. lidt revet ost. Kog pastaen efter anvisningen på posen. Skær kyllingefileteni tern eller strimler og brun det hurtigt på en pande
Her kommer så opskriften på den fantastiske pasta ala mexico ret, som jeg lavede i går. Jeg er så ny i blog verdenen, så jeg glemte ALT om at tage et billede af retten indenvi begyndte at spise af den
Det lyder som en lidtkompliceret ret, men det meste er basisvarer og det tager faktisk kun en time fra du starter og til der er serveret og du har den lækreste hjemmelavede pastaret
Dette er verdens letteste pastaret, og samtidig en af verdens bedste. Jeg havde først set en opskrift på en anden madblog, men den virkedelidtkompliceret, så da min mor vistemig denne uffatelligt nemme fra JamieOliver blev det den - dog puttede jeg ikke alt hvad der stod i hans opskrifti, men ellers er det næsten bare den samme
Rosenkålssalat Okse farsbrød Pastareti fad Carpaccio med ruccola. I et ovnfast fad hældes hakkede tomater og fløde, krydr med lidt salt og friskkværnet peber og bland det hele godt sammen
Det lyder som en lidtkompliceret ret, men det meste er basisvarer og det tager faktisk kun en time fra du starter og til der er serveret og du har den lækreste hjemmelavede pastaret