Opskrift. Pitabrød er så vidt jeg kan se nogenlunde det samme som pizzadej, så jeg har valgt at koldhæve dejen, jeg synes det giver en bedre smag og processen med at gøre dejen klar aftenen i forvejen passer mig rigtig fint
Opskrift på koldhævede pitabrød. Rør gæren ud i koldt vand og kom olie, salt og durum mel i. Jeg er ikke specielt vild med de pitabrød man kan købe i supermarkeder og det er ikke altid vi har haft held med at bageren har haft nogle hjemmelavet den dag vil havde bestemt os for at spise pitabrød
Pitabrød er lækkert og nemt. 300g fuldkornsdurum eller fuldkornshvedemel (finvalset). 300g durum mel. Selvfølgelig skal de også være hjemmelavet, der er bare så meget mere smag i dem
Falaflerne er også oplagte som fyld i pitabrød til en hurtig gang aftensmad. Som tilbehør lavede jeg Al´Fez perle couscous, som er lidt store og bløde “gryn” lavet på 100% durum, så de minder lidt om pasta
Den her opskrift er inspirerert af brødrene Price, som jeg engang imellem synes laver nogle geniale ting - den her har vi lavet flere gange og når man vender tilbage til en opskrift er det jo fordi man godt kan lide det mad der kommer ud af det
Her er en dejlig opskrift på pitabrød, som er lækker og nem. Pitabrød med durum og rug. Og se så vupti som den smukke smidige flade dej forvandler sig til skønne luftige pitabrød lige til at fylde med lækre ingredienser, og servere for venner og familie