Pizzadej med grahamsmel opskrifter

Pizzadej

Pizzadej

En god pizzadej skal være lidt elastisk at arbejde med, men ikke så elastisk at den smutter tilbage til sin oprindelige form lige gyldigt hvad du gør ved den
Sund og sprød pizzadej

Sund og sprød pizzadej

Alt for mange gange har jeg oplevet bløde, smattede pizzabunde, men det er ikke tilfældet med denne bund, som er sprød selv dagen efter
Lækker grunddej til pizza

Lækker grunddej til pizza

Her får i min favorit opskrift på en lækker fugtig og elastisk pizzadej som er nem at arbejde med og som bliver dejlig sprød
pizzaer med kartofler og svampe

pizzaer med kartofler og svampe

Smør ketchup på pizzadejen og læg svampene på i et pænt mønster. Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt salt, sukker, olie og grahamsmel
Minipizzaer

Minipizzaer

Pizzadej. Børn og voksne elsker dem, og de kan krydres og fyldes med lige det, som man har lyst til. Relateret Pizzadej
Pizza pizza pizza

Pizza pizza pizza

Uhmn, pizzadej smurt i olie rørt op med salt, peber og hvidløg, drysset med mozzarella og beklædt med tynde skiver squash, disse også smurt i olieblandingen
Pizza med skinke og tomater

Pizza med skinke og tomater

Tryk dejen lidt flad til en stor cirkel med hænderne. Rul nu dejen ud med en kagerulle til den er ca. Kom flåede tomater i en gryde sammen med løg, gulerødder og presset hvidløg
Deep pan pizza med jordskokker

Deep pan pizza med jordskokker

Tilsæt salt og rør først grahamsmel og dernæst pizzamel i dejen. Fordel dejstykkerne på to bageplader med bagepapir
italiensk bondepizza m sommerløg

italiensk bondepizza m sommerløg

pizzadej. Denne landlige ret fra Italien består af en pizzabund med “tærtefyld” på toppen. Rør gæren helt ud i vandet og tilsæt sukker, salt, olie og grahamsmel
Kartoffelpizza med krydderurter

Kartoffelpizza med krydderurter

Hæld lidt mel på bordet og træk pizzadejen ud i en firkant svarende til bagepladens størrelse. Rør gæren ud i vandet og tilsæt salt, grahamsmel og hvedemel

Pizzadej

Man kan også forsøge sig medgrahamsmel, speltmel og/eller andre melsorter. Dette er min grundopskrift på pizzadej - der er til 1 bradepande. For en grov pizzadej bruges 1 del fuldkornshvedemel og 4 dele hvedemel
Hjemmelavet pizza

Hjemmelavet pizza

Man kan godt gå utrolig meget op i at lave den perfekte pizzadej, men i bund og grund handler det bare om, at få lavet en god tynd bund, så man ikke ender med en dansker-deep pan

Madbrød med kartoffel, rødløg og emmenthaler

Opskriften er en blanding af morgenboller og pizzadej - jeg er en stor fan af brød der ikke skal æltes, men blot røres sammen og så hæve i lang tid på køl
Pizza

Pizza

Pizzadej. Jeg eksperimenterede lidt med melblandinger på bunde og kom frem til denne version som jeg synes gav god sprødhed men også dejlig smag i dejen
CIBO IN ITALIANO

CIBO IN ITALIANO

Vores pizzadej var spændstig og lavet medgrahamsmel og halv durummel. Ellers kom vi tomatsauce på - her er det meget forskelligt, hvordan det laves, men vores var lavet af to dåser flåede tomater, godt med olivenolie, (krydder)salt, peber og rørsukker
Pizza på kuglegrill

Pizza på kuglegrill

Pizzadej. Jeg hævede bunden af grillen op med nogle herregårdssten så jeg kunne få kullene tættere på stenen