Rissalat med ærter opskrifter

Sommerlig rissalat

Sommerlig rissalat

Optø ærterne og åbn dåsen med majs og hæld væsken fra. Lad risene afkøle – du kan sagtens koge dem dagen før og bare opbevare poserne med ris i køleskabet
Rissalat

Rissalat

Til sidst kommes fintsnittet forårsløg ved og smages til med salt og peber. ærter. Et frisk pust midt i grilltiden kunne være denne rissalat der serveres bedst koldt og som tilbehør til kylling, okse og svinekød
Rissalat med Kikærter og Linser

Rissalat med Kikærter og Linser

Bland risene medærter, linser, kikærter og forårsløg. Salaten er vendt i en simpel citronoliedressing og smagt til med masser af koriander
blomkåls- og auberginecurry, en indisk sambar

blomkåls- og auberginecurry, en indisk sambar

rissalatmed kokos. en rissalat. Kog linser eller ærter i vandet sammen med gurkemeje. En sambar er en lille indisk curryret, der sammen med andre små retter og ris udgør et måltid
Blomkålsgryde

Blomkålsgryde

Rissalatmed skinke og ost. Blomkålsgryde med karry og grønne ærter. Chimichangas(Tortillas fyldt med okse og svinekød)

Rissalat

Rissalaten smager også fantastisk, hvis salatternene udskiftes med tofu. Bland de kolde ris med salattern, olie, citronsaft, agurk og cherrytomater i mindre stykker

Mosters kalkunbøffer med rissalat

- Skær peberfrugt og ananas i passende stykker og bland dem i risene sammen medærterne. - Lav rissalaten mens bøffen steger i ovnen