Som udgangspunkt anvender jeg en rest kogt bulgur, cous cous, ris, perlebyg, spelt, eller pasta, som jeg her supplerer med lidt stegt laks, dampede grønne bønner, tomater, oliven, feta og basilikum
- Sampak lime + syltede rødløg (limesaft til salatenmed løg der skæres i tern). Jeg spiste rup og stup af risog butter chicken, imens manden kværnede hans salat
Pisk ægget let og tilsæt det til tunen sammen med løg, persille og havregryn. Et rigtig fint proteinrigt måltid - og så er frikadellerne lige til at nuppe med i madpakken
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Start med at hælde ris på tallerknen, herefter salatog til sidst wokretten. ½ salathoved, evt. Lad retten simre til broccolien har kogtmed, og til risene er klar
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Photo Christian PetersenJapansk frokostDampet grøntog wraps medtun, avocado ogsalat. Bland salat, risog bønner i en beholder, kom rejserne ved sammen medfrisk skåret chili
Tunsalat. Kyllingbryst med gulerod- ogæblesalat. Grøntsagermed dip og en skive ristet rugbrød. her fra Berkeley Universitet) kan give nedsat risiko for kræft, nedsat risiko for kredsløbssygdomme, forbedret kognitive evner og forbedret modstand over for Alzheimers syndrom
Vi nød dog retten som den var og det var altså mad der mætter – tungt. person – og en hel del når det serveres uden “hvidt” tilbehør (kartofler, ris, pasta m