En god lille sommersnack, som jeg blev inspireret af på bloggen Valdemarsro - måske et pendant til de ellers meget lækre og populære soya- og saltmandler
*Jeg brugte en hjemmelavet hvidløgsolie, som manden min lavede den anden dag - hakket hvidløg dækket med en god olivenolie - som har stået og trukket siden da
Pynt medsaltmandler , find opskriften på bloggen , brug det lille søgefelt. 1/2 citronsaft og 1/2 sukker kom æblerne i en vakuumpose sammen med væsken og vakuumere det , de bliver hurtig efter glasklare , de kan ligge i et par dage. 3 dele olie. 1/2 citronsaft og 1/2 sukker kom æblerne i en vakuumpose sammen med væsken og vakuumere det , de bliver hurtig efter glasklare , de kan ligge i et par dage
De saltmandler og generelt saltede nødder, man kan købe i supermarkedet er oftest badet i olie – for ikke at snakke om unødigt meget salt, e-numre, konservering osv