Sauterede gulerødder med persille opskrifter

Her spises Osso buco.......

Her spises Osso buco.......

Osso buccoen serveres med et frisk drys i form af gremolata, som er en blanding af frisk hakket persille, citronskal og friskpresset hvidløg
Tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

hvidløg, peberkorn og gulerødder i en stor suppegryde med en god slat olivenolie. tarteletfyld i hver, kom lidt friskkværnet peber og hakket persille over, server straks og dine gæster vil blive henrykte
Gulerodssuppe

Gulerodssuppe

gulerødder, skrællede og skåret i tern. Server med lidt kokosmælk dryppet på, frisk koriander og/eller bredbladet persille, salt og peber – lidt ristede græskarkerner vil også være godt
Varmrøget Laks med Citrongrøntsager

Varmrøget Laks med Citrongrøntsager

Tilsæt citronsaft, ærter og persille og varm godt igennem. Ofte spenderer jeg ikke på varmrøget laks med mindre der er gæster til frokost, men en gang imellem kan det være en virkelig lækker (og sund) selvforkælelse til aftensmaden
Vegetarret med chili og bønner

Vegetarret med chili og bønner

Skær gulerødder, porre og selleri i tynde skiver. 2 store gulerødder. 2 dl cremefraiche og en håndfuld hakket persille og et godt brød. 5 minutter, mens retten smages til med salt og peber og evt. 2 store gulerødder
Moules Mariniéres

Moules Mariniéres

Der findes med garanti mange forskellige udgaver af retten, og jeg har derfor lavet denne udgave med lige nøjagtigt de ingredienser som jeg forbinder med denne ret
Gullashsuppe

Gullashsuppe

Kom smør og olivenolie i gryden og sauter løg, hvidløg, selleri og gulerødder i den stor gryde i et par minutter minutter ved middel varme
Ribeye og Saint-Emilion 2007

Ribeye og Saint-Emilion 2007

Gulerødder og løg blandes sammen og krydres med olivenolie, salt og spidskommen. Gulerødder. Sådan en lækker bøf kan man aldrig gå helt galt i byen med
Kammusling, skovdue, Bourgogne og godt selskab

Kammusling, skovdue, Bourgogne og godt selskab

Svampe rundt om og slut af med glace og pynt af med bred persille. Kammuslinger fra én af fiskehandlerne i Hallerne og danske skovduer - så var det blot at komme i gang med at kokkerere
Ratatouille

Ratatouille

Olien blev varmet i en stor sauterpande – en gryde kan også anvendes – og gulerødderne kom i, så de kunne nå at blive halvmøre, før resten af grøntsagerne, som ikke skulle have så lang tid, skulle i
Moules marinière

Moules marinière

Muslingerne serveres i en stor dyb tallerken, hvor suppen øses over og der drysses medpersille. Server eventuelt med et lækkert stykke brød til
Kødsauce med masser af grønt

Kødsauce med masser af grønt

Rodfrugter er lækre i en kødsauce, men lige nu må man "nøjes" medgulerødderne, men om vinteren tilsætter jeg gerne knoldselleri, pastinakker og persillerod
Min Curry

Min Curry

Jeg har dog altid løg, hvidløg, majs og blomkål med som ”grønt”. persille. 3 gulerødder i skiver½ blomkålshoved i buketter1 aubergine i tern200 g  grønne bønner 1 Broccoli hoved i buketter1 – 2 squash i tern100 g champignon i halve1½ dl majs kernerEvt vand. Derefter tilsættes tomater, abrikos, yougurth, kokosmælk, æbler, kommen, og boullion  og kog i 10 minutter, kom gulerødder , squash og aubergine i. Kog 5 minutter og server med Ris, Kokosmel, bananskiver, rosiner og evt. 3 gulerødder