hvidløg, peberkorn og gulerødder i en stor suppegryde med en god slat olivenolie. tarteletfyld i hver, kom lidt friskkværnet peber og hakket persille over, server straks og dine gæster vil blive henrykte
gulerødder, skrællede og skåret i tern. Server med lidt kokosmælk dryppet på, frisk koriander og/eller bredbladet persille, salt og peber – lidt ristede græskarkerner vil også være godt
Tilsæt citronsaft, ærter og persille og varm godt igennem. Ofte spenderer jeg ikke på varmrøget laks med mindre der er gæster til frokost, men en gang imellem kan det være en virkelig lækker (og sund) selvforkælelse til aftensmaden
Skær gulerødder, porre og selleri i tynde skiver. 2 store gulerødder. 2 dl cremefraiche og en håndfuld hakket persille og et godt brød. 5 minutter, mens retten smages til med salt og peber og evt. 2 store gulerødder
Der findes med garanti mange forskellige udgaver af retten, og jeg har derfor lavet denne udgave med lige nøjagtigt de ingredienser som jeg forbinder med denne ret
Smag til med salt og peber, og server med et drys persille eller koriander. Det er comfort food på højt plan – og en superlækker og smagfuld ret med masser af saft, kraft og bid
Gulerødder og løg blandes sammen og krydres med olivenolie, salt og spidskommen. Gulerødder. Sådan en lækker bøf kan man aldrig gå helt galt i byen med
Svampe rundt om og slut af med glace og pynt af med bred persille. Kammuslinger fra én af fiskehandlerne i Hallerne og danske skovduer - så var det blot at komme i gang med at kokkerere
Olien blev varmet i en stor sauterpande – en gryde kan også anvendes – og gulerødderne kom i, så de kunne nå at blive halvmøre, før resten af grøntsagerne, som ikke skulle have så lang tid, skulle i
Rodfrugter er lækre i en kødsauce, men lige nu må man "nøjes" medgulerødderne, men om vinteren tilsætter jeg gerne knoldselleri, pastinakker og persillerod
Start med at beundre dig kød, kald evt. nogle familiemedlemmer ud, og vis dem hvor lækkert det ser ud. Varm nu en stor, gerne støbejernsgryde op med rigeligt oliven olie
Jeg har dog altid løg, hvidløg, majs og blomkål med som ”grønt”. persille. 3 gulerødder i skiver½ blomkålshoved i buketter1 aubergine i tern200 g grønne bønner 1 Broccoli hoved i buketter1 – 2 squash i tern100 g champignon i halve1½ dl majs kernerEvt vand. Derefter tilsættes tomater, abrikos, yougurth, kokosmælk, æbler, kommen, og boullion og kog i 10 minutter, kom gulerødder , squash og aubergine i. Kog 5 minutter og server med Ris, Kokosmel, bananskiver, rosiner og evt. 3 gulerødder