Simremad med rødvin opskrifter

Simremad oksekødsgryde

Simremad oksekødsgryde

Brun kødet i olien med lidt salt og peber. Tilsæt gulerødder, bladselleri, chili og champignon sammen med paprika og cayennepeber og svits nogle minutter igen
Coq au vin

Coq au vin

Simremad når det er bedst. Smag til med salt og peber og lad det simre under låg i ca. Server herligheden sammen med lidt friskkogte ris og et skud friskhakket persille
Oksehaler - Madsvinene 2:3 - April 2012

Oksehaler - Madsvinene 2:3 - April 2012

o) Simremad når det er bedst. Braisserede oksehaler i egen sauce med persille, tomat og orange. Rødvin. Brunes godt i den sorte gryde og krydres med salt og peber
Bøf Bourgignon

Bøf Bourgignon

Dette indlæg blev udgivet i Lidt af hvert, Opskrifter, Dexter oksekød og tagget Opskrifter, simremad, bøf bourgignon
Oksehaler - Madsvinene 2:3 - April 2012

Oksehaler - Madsvinene 2:3 - April 2012

o) Simremad når det er bedst. Braisserede oksehaler i egen sauce med persille, tomat og orange. Rødvin. Brunes godt i den sorte gryde og krydres med salt og peber
Gullash med bacon, rødvin og rodfrugter*

Gullash med bacon, rødvin og rodfrugter*

oksekød til simremad i tern. Varm olie op og tilsæt kødet og brun det godt af på alle stegeflader, hvorefter løg tilsættes igen sammen medrødvin, rosmarin, herp de provence, boullion, chili, paprika og tomatpuré

Svampetur og simremad

I denne weekend har jeg været med hele familien på sommerhustur på norddjurs. rødvin. Svampe er for mig lig simremad
Lammehals i stegeso

Lammehals i stegeso

Vi havde lammehals i fryseren og så fandt jeg denne enkle og dejlige opskrift af Claus Holm i bogen "Stegeso - simremad i jern & ler"
Stifado

Stifado

Det er klassisk simremad, når det er bedst. Stifado er braiseret oksekød i tomat, rødvinmed laurbær, kanel, nelliker og spidskommen
Soupe à l’oignon – fransk løgsuppe

Soupe à l’oignon – fransk løgsuppe

Når vejret begynder at slå om og efteråret banke på døren, er det tid til simremad. Den kan sagtens bruges som lækker gæstemad med et godt kraftigt glas rødvin til, ellers er den perfekt til en rolig søndag aften her i efterårs-månederne

Efterårs-simregryde

Efterår er for mig lig med te, hygge, rodfrugter og ikke mindst simremad. I går var min kærestes bror og kæreste også heroppe, så middagen stod på kalveculotte medrødvinssovs og ovnbagte rodfrugter

Avocado med tunsalat

Det er lørdag… tid til afslapning, simremad, rødvin og hygge… Under normale betingelser…. Dertil Soyabønner, Granatæblekerne, Bulgursalat – og Rødvin

Coq au vin opskrift

Det er simremad, som varmer godt om hjertet og kranspulsåren når det føles som om, at solen ikke står op