Brun kødet i olien med lidt salt og peber. Tilsæt gulerødder, bladselleri, chili og champignon sammen med paprika og cayennepeber og svits nogle minutter igen
Simremad når det er bedst. Smag til med salt og peber og lad det simre under låg i ca. Server herligheden sammen med lidt friskkogte ris og et skud friskhakket persille
o) Simremad når det er bedst. Braisserede oksehaler i egen sauce med persille, tomat og orange. Rødvin. Brunes godt i den sorte gryde og krydres med salt og peber
o) Simremad når det er bedst. Braisserede oksehaler i egen sauce med persille, tomat og orange. Rødvin. Brunes godt i den sorte gryde og krydres med salt og peber
oksekød til simremad i tern. Varm olie op og tilsæt kødet og brun det godt af på alle stegeflader, hvorefter løg tilsættes igen sammen medrødvin, rosmarin, herp de provence, boullion, chili, paprika og tomatpuré
Når vejret begynder at slå om og efteråret banke på døren, er det tid til simremad. Den kan sagtens bruges som lækker gæstemad med et godt kraftigt glas rødvin til, ellers er den perfekt til en rolig søndag aften her i efterårs-månederne
Efterår er for mig lig med te, hygge, rodfrugter og ikke mindst simremad. I går var min kærestes bror og kæreste også heroppe, så middagen stod på kalveculotte medrødvinssovs og ovnbagte rodfrugter