Alle de krav er måske høje at stille når det er hverdag og overskuddet nærmer sig ingenting, men det kræver ikke mange små fif at lave kedelige rester om til en pænt lækker omgang aftensmad
Alt bliver gjort klar og hældt, lagt, puttet i små skåle og på fade og sat på bordet. Forårsløg, grønne asparges, svampe, radiser, gulerødder, agurker, peberfrugter, chilipebre, sukkerærter, bladselleri, avocado
Skær tomaterne i små stykker. Den er billig, den findes i flotte og appetitlige farver, både de almindelige grønne, røde, gule og orange, men også mere sjældne farver som hvid og sort/blå
Fremgangsmåde. Hæld kartofler, kødboller, majs, kikærter og peberfrugter i et ovnfast fad. Form til små kugler og steg i olie til de er brune på alle sider
Til gengæld kan man købe safran i meget små portioner. 4 røde peberfrugter. 1 kg, hvis du vælger dem med skal – jeg havde lidt af hver, både de små grønlandske og dem, der har fået lov at beholde halespidsen på. 4 røde peberfrugter. 1 kg, hvis du vælger dem med skal – jeg havde lidt af hver, både de små grønlandske og dem, der har fået lov at beholde halespidsen på