For små to uger siden delte jeg en opskrift på hjemmelavet lemon curd og fortalte, at den faktisk var blevet brugt til noget bestemt, og at jeg snart ville afsløre det
Men pas på med at lave dine marengsbunde for store, dem på billedet så enlig lidt for små ud da jeg lavede dem, men vi var stadig enige om at der var rigelig kage til to i sådan én
Hak smørret i små stykker, og bland det med salt, flormelis og æggeblomme i en skål. Marengs. Næh, start din citronkur stille og roligt med denne tærte …
Små søde marengsmed en dejlig smag af citron og kokos ligger nu godt i et gammelt sylteglas. Inspirationen til disse kokosmarengsmed et pift af citron fik jeg af en sød kollega i fredags og så var jeg jo nød til at prøve at bage en portion
Jeg brugte nogle små ramakinere, som jeg lagde noget husholdningsfilm ned i, så jeg på den måde kunne hive isen op ad formene, når der skulle maregns udenpå
Småmarengs dyppet i solbærpulver. Resultatet blev denne dessert – citronfromagemed lakridspopcorn. Pisk æg og sukker til en lys og luftig masse med en elpisker i nogle minutter
Riv skallen af citronen og kom den i massen sammen med en teskefuld citronsaft. Når man har lavet noget med æggeblommer, efterlader man nogle sørgeligt ensomme æggehvider
Marengsmassen røres i den blødgjorte marcipan - lidt ad gangen. Det blev derfor til denne lækre fragilité med et frisk og cremet indhold af passionsfrugt og citron
Put marengsdejen i en sprøjtepose, og sprøjt små runde bunde ud på bageplader med bagepapir. Put skummet i en sprøjtepose, og sprøjt små toppe på de afkølede bunde