Og det er uanset, om det er sket iovnen eller på panden. Stegtflæsk er godt. Kødet skulle efter denne halve time gerne være gennemstegt og næsten klar, men skal du lige have en anelse mere stegeskorpe på, så smid dem over den direkte varme lidttid – her skal du holde øje med det hele tiden, for fedtet, som drypper fra kødet vilutvivlsom antænde og lave flammer før eller siden
Den “stegteflæsk” er tilberedt nogenlunde, som det var tilfældet, da vi besøgte TimmVladimirs Køkken for lidttidsiden – en oplevelse uden lige, som du kan læse lidt mere om her
Bank flæsket fladt og læg dem i en bradepande - drys med slat og peber og sæt dem iovnen på ca. Stegtflæsk med persillesovs er en gammel klassikeri det dansk køkken
Ja, det kan vistikkeblive mere mormor-agtigt, men dermed ikke sagt at det en dårligting. Vispiser sådan set aldrig forloren hare, men kan da erindre at det er blevet serveret i ny og næ imit barndomshjem
Skulle du have misset det, så var det stegtflæsk der blev kåret til Danmarks nationalret. Boller i karry er vel en ret som vi danskere vel egentligville kalde en god, gammeldags, dansk middagsret
Juledunser skal der til, kan også anbefale dem kolde dagen efter til frokost. Det er hurtigt at lave og har man ikketidtil selv at røre farsen, så er det ned og købe den bedste fars hos din slagter
Men jeg vil gætte på at Hulefar og ungerne laver hakkebøffer eller stegtflæsk med ovnbagte rodfrugter (Vi har lige fået en masse pastinakkeri vores grøntsagskasse)
Måske fordi jeg har så ustyrlig svært ved at begrænse mig, når jeg handler ost og tilbehør, så der automatiskblivertil et helt aftensmåltid… I aften står den dog på stegtflæsk og persillesauce