Paneret stegt flæsk opskrifter

Stegt flæsk

Stegt flæsk

Persillesovs smager også godt til paneretflæsk. Danmarks nationalret – stegtflæsk med persillesovs. Sådan steger du flæsk
Opskrift på farsbrød med feta i filodej

Opskrift på farsbrød med feta i filodej

500 gram hakket kalv og flæsk. 500 gram hakket kalv og flæsk. Foto. Dorte Bak ©. Hverdagsmad skal være enkelt, appetitligt og sundt, og i dag deler jeg en opskrift med jer på klassisk farsbrød med et moderne og sundere twist
FARSEREDE - PORRER

FARSEREDE - PORRER

400 Hakket kalv og flæsk. 400 Hakket kalv og flæsk. FORORD. Tag en porre, giv den kødfrakke på, og panér - det er så simpelt
Stegt flæsk med persillerisotto

Stegt flæsk med persillerisotto

Flæsken blev stegt i ovnen, men jeg vil til enhver en tid foretrække paneretflæskstegt på panden. Jeg er en sucker for paneretflæsk med persillesovs, men Tommi er jo ikke så meget til 'sådan noget kød hvor der er fedt på', så vi får det ret sjældent
Stegt flæsk med persillesauce

Stegt flæsk med persillesauce

Flæsket kan laves enten paneret eller ikke paneret. Stegtflæsk med persillesauce er en god, gammeldags, dansk ret

Stegt flæsk med persillesovs

Derved undgår du at flæsket “buer” når sværen bliver stegt. I denne udgave er det stegt i ovnen. Hvis du har købt flæsket i skiver, så skal du bare klippe sværen over et par steder (se øverste billede)
Paneret flæsk

Paneret flæsk

Vend flæsken i æg en skive af gangen, hvorefter det vendes i raspen. Steg flæsken i en pande med halv olie og halv smør indtil det er brunt, hvorefter det steges brunt på den anden side
Aftenens tallerken

Aftenens tallerken

I aften fik vi karbonader - altså ikke den rigtige variant fra 'gamle dage' med mosede kartofler i farsen og paneret i rasp

Lækre salater

læs mere Hvilling paneret i urterasp med fyldig bønnesalat. Intervalstegte koteletter med spidskål og rygeostcreme