Skær salat, tomat og asparges ud i mundrette stykker og så skal der anrettes. Stjerneskud er en dansk perle på menukortet hos mange frokost restauranter og en ret jeg personligt elsker, desværre får man ofte serveret en udgave med alt for fed dressing og friturestegt fiskefilet
Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristede champignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet
Hvide asparges (og noget af vandet de er i). Det opgraderede stjerneskud. Rør det hele sammen, og tilføj ganske lidt vand fra dine hvide asparges, hvad enten du har kogt dem selv eller købt en færdig løsning
Der er hundredevis af muligheder når man taler stjerneskud. Vi har valgt at tage på laks, rejer, caviar, cherry tomater, grønne asparges, citron og agurk med oven på fileterne
Kog de små kartofler eller asparges kartofler som anvist på opskriften for kogte kartofler. 1 kg små kartofler eller asparges kartofler. 1 kg små kartofler eller asparges kartofler
Kog de små kartofler eller asparges kartofler som anvist på opskriften for kogte kartofler. 1 kg små kartofler eller asparges kartofler. 1 kg små kartofler eller asparges kartofler