Svinekam uden svær hvor lang tid opskrifter

Langtidsstekt SVINEKAM 65°C - 8 timer

Langtidsstekt SVINEKAM 65°C - 8 timer

Her har jeg servert krydret sennep -og honning marinert, langtidsstektsvinekam, med fløtegratinerte poteter, ovnsbakte grønnsaker og brun saus
Grønkålssalat med æbler

Grønkålssalat med æbler

Bland alle ingredienser til salaten. Rør dressingen sammen, smag den godt til og bland den omhyggeligt med salaten, der drysses med valnøddekerner og serveres
Wokstegt svinekød og grøntsager på 20 min.

Wokstegt svinekød og grøntsager på 20 min.

250g Svinkød (mørbrad, svinekam). Jeg elsker det kinesiske køkken, det er proppet med smag, er sundt, hurtigt og har absolut intet at gøre med de takeaway boxe og dybstegte retter vi ser overalt og trækker dette køkken ned på grill bar stadiet
Biksemad med Spejlæg og Rødbeder

Biksemad med Spejlæg og Rødbeder

Det allerbedste jeg ved, når jeg har haft gæster til en eller anden form for steg (oksesteg, svinekam eller endda helstegt kylling), er at lave en god gammeldags omgang biksemad med spejlæg og masser af rødbeder
Eksotisk coleslaw

Eksotisk coleslaw

Bland alle ingredienserne til salaten i en skål. Rist spidskommen og koriander i en tør pande – afkøl og rør krydderierne med creme fraiche salt, peber og mangochutney
Strimlet svinekjøtt i pitabrød !

Strimlet svinekjøtt i pitabrød !

Ytrefilet av svin er svinekam renskåret for fett og ben, og er en av de møreste stykkene på grisen. De fleste pitabrød blir stekt i svært varm ovn, slik at de blåser seg opp
POTETGRATENG ♥ஜ

POTETGRATENG ♥ஜ

Servert med svinekam, grønnsaker og saus ♥ Oppskrift her. Nydelig potetgrateng som passer ypperlig til de fleste middagsretter -
Ukemeny - God og variert vårmeny ♫♪

Ukemeny - God og variert vårmeny ♫♪

LangtidsstektSVINEKAM. Svinekam er rett og slett svinekoteletter, som ikke er delt opp i koteletter. Nydelig måltid med god mør biff, herlige poteter med ost og en smaskens peppersaus med cognac og rødvin
Langtidsstegt svinekam

Langtidsstegt svinekam

Tjek at sværen er skåret gennem alle skiver, men ikke skåret ned i kødet. Gnid salt ned mellem alle riller i sværen
Kartoffelgratin a la Karoline

Kartoffelgratin a la Karoline

Jeg havde en rest svinekam i fryseren, og til den lavede jeg en kartoffelgratin fra en gammel Karoline kogebog
Fredagsmiddag

Fredagsmiddag

Det blev til en marineret svinekam på grillen. I har nok fundet ud af, at vi her i huset godt kan lide at hygge os

Grovhakket fransk vildtpostej med gåsefedt

Mit svin var grillet og gav lidt røget smag, jeg vil mene at du sagtens kan bruge ordinært ikke forstegt kød, men har du evt resterne af en svinekam - så er du også her med på bølgen af Stop Spild af Mad