Men bruchetta med tomater, nye hvidløg og frisk basilikum ar bare så lækkert. Lige nu er der masser af dejlige, solmodne tomater – og der er rigtig mange måder at bruge dem på
Hak tomaterne fint. Fordel bruchettaen på bollerne og put hakket persille på. 1o tomater. Jeg fik for nylig bruschetta, som min mor havde lavet, og jeg var overrasket over, hvor godt det smagte, så i dag fik jeg lyst til at gøre hende kunsten efter
Sådan et lækkert stykke brød med tomat, hvidløgsolie og ost. Jeg er var helt vild med bruchetta. Cherrytomaterne skæres i små stykker og blandes med olie og hvidløg
Skabene kunne byde på giabattabrød, et glas grillede peberfrugter, en pose soltørrede tomater og heldigvis havde vores basilikum overlevet vores sommerferie (tak mor og far for vanding og pasning af blomster og hus
Det er ikke grænser for hvad du kan fylde på disse brød med, jeg laver dem tit med finthakkede løg/tomat, tomatpuré/gedeost/basilikum i ovn eller spinat/feta/hvidløg på panden med parmesan over
Fordel oliventapenaden ud over baguetten, læg en skive tomat på og slut af med en skive ost. Lad bruchettaen køle lidt af, pynt med et blad basilikum og server
Løsningen blev tre forskellige bruchettaer, som alle havde tomat og hvidløg som udgangspunkt. Et godt råd er altid at have tomater, mozzarella, hvidløg og brød i køkkenet