I den anledninggiver jeg opskriften på denne skønne pocheret torsk med ramsløg og æble, serveret i en herligkarry-sovs / suppe uden mel, men med masser af krydderier samt ovnbagte hokkaido græskar
Skær torskefileternei tern, kom dem i suppen og lad den trække et par minutter. Ristkarryenilidt af den tykke kokosmælk, til det skiller og begynder at dufte
½ tsk karry. Herligefiskefrikadeller – børn kan rigtig godt lide dem, også som pålæg. ½ tsk karry. Og har du en blender, så er det meget hurtigt selv at fremstillefiskefarsen
Det blev til hjemmelavede fiskefrikadeller lavet af torsk. Jeg er ikke så tosset med remulade, hvis den ikke er hjemmelavet, så når det skal gå hurtigspiservi Urtekrams Karry/Mango sauce til, det smager virkelig godt
Ovnbagt torsk med brødkrumme og citron. Torskerognssalat. karry. Forberedelserne kan spredes ud over flere dage, så man ikke er fuldstændig smadret, når gæsterne kommer og samtidigalligevel kan servere en rigtig lækker menu