Jeg bruger dem til snack om eftermiddagen sammen med lidt pålæg og frugt. Hjemmebagte sprøde og sunde knækbrød har vi næsten altid på lager og jeg prøver at variere ingredienserne hver gang jeg bager
Det er dejlige sprøde chipsagtige snacks som kan spises til enhver lejlighed1 dl havregryn1 dl sesamfrø1 dl hørfrø1 dl solsikkekerner1 dl græskarkerner1 tsk bagepulver3½ dl mel - noget kan erstattes med grovere mel, hvis man har lyst1,25 dl olie2 dl vand2½ tsk saltAlle ingredienser blandes sammen i en skål - jeg rørte dem sammen med røremaskinen på dejkroge. Dejen deles i 2 klumper, som rulles så tynde som muligt mellem 2 stykker bagepapir
Man behøvede slet ikke at komme noget ovenpå, så det blev sådan en helt snack agtig ting. Denne gang som overskriften nok afslører er det knækbrød jeg er ved at afprøve
Nå, men derfor er hjemmebagte knækbrød altså en god lille snack som mellemmåltid. I anledningen af skolestart i mandags mente jeg at det også var på tide at jeg begyndte at bage knækbrød igen
De skal nemlig være så tynde så muligt, så de bliver rigtig sprøde. Herefter ligges de på en bageplade, hvis man ønsker dem lidt snack agtige, så kan jeg anbefale at bruge saltet til at drysse ud over, i stedet for at komme det i dejen