Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion
Jeg er ret vild med knækbrød – så meget at vi altid har en eller anden form liggende i køkkenskabet. Allerbedst kan jeg lide disse hjemmelavede knækbrød som er prop-fyldt med kerner og som bare smager perfekt efter min mening
Her får du opskriften på de lækreste knækbrød som er lavet af rugbrøds rester. Så slut med at smide gammel rugbrød ud, det bliver til de lækreste knækbrød
Derfor har jeg brugt eftermiddagen på at bage knækbrød. Efter den triste nyhed om at min bedstefar er kommet på intensiv afdeling har jeg forsøgt at få tankerne ledt hen på noget andet
Selvgjort er velgjort, specielt når det drejer sig om mad - det samme gælder for knækbrød. Jeg har aldrig været den store fan af knækbrød, men efter at jeg fandt ud af at hemmeligheden ligger i at bage dem selv, så har jeg måtte overgive mig
Lækre, sprøde glutenfri knækbrød med fennikelfrø – perfekte til tapas. For første gang i mit liv (tænker lige efter en ekstra gang, men den er god nok) har jeg bagt knækbrød
Jeg har smagt nogle meget lækre knækbrød bagt med kastanjemel, som min søde kollega har lavet. Knækbrød med kastanjemel, smurt og med en god skive ost, samt min søsters lækre appelsinmarmelsde med chili og vanilje
Hjemmebagte knækbrød smager altid godt. Knækbrødene bages ved 180 grader i 15-20 minutter. Bedst er det. selvfølgelig, når det lykkes at gøre dem sprøde og knasende