Retten kan serveres med det meste kød, men personligt foretrækker jeg kylling eller rejer. Rette kan med fordel serveres sammen med den stærke thailanske salat med agurk
Start medkyllingen og skær den i tynde mundrette stykke. Halver løget og skær i tynde både, hvidløget snittes i tynde skiver sammen med chili og ingefær, champignon i tynde skiver
Padthaimedkylling. Thaikyllingmed mango, cashewn. Marokkansk kyllingmed rosiner. Det er en frisk, let og sund salat med både sprøde, saftige, salte og sure elementer, og så er den faktisk ret nem at lave, ligner en million og kan bikses sammen på under en halv time
Retten kaldes Padthai og er meget populær i det thailandske køkken. I går stod den igen på thai mad, og denne gang en ret, som jeg er helt vildt med, men aldrig har prøvet at lave selv
Bruger du frossen, så er det bare på panden med det, så det kan tø op. Thaikyllinge pande. Den er super nem at lave og smager virkelig godt, men jeg ved virkelig ikke, om de nogensinde har lavet noget lignende i Thailand
Padthaimedkylling. Derudover er der selvfølgelig æg i, masser af lime og toppet med friske koriander og ristede, saltede peanuts – du kan også tilføje chili for et kick, kylling for en ikke-vegetarisk version og bruge de grøntsager, du har i køleskabet
D. e. t. h. r. n. o. p. d. a. i. g. f. s. k. v. æ. å. b. l. J. m. ,. y. P. ø. /. w. -. c. H. 4. 3. 5. q. u. 2. R. (. ). 6. x. E. S. A. K. L. G. 0. 1. 7. C. B. z. j. O. T. M. N. ". Å
Du kan i stedet for risnudler skifte dem ud med ægnudler eller servere retten med ris i stedet. Start med at ridse andebrysterne i skindet og gnid godt med salt ind i dem
Varm en wok op med olie. Kom jordnødemel, fiskesauce, soja, sukker, peber og kylling i et ad gangen. Jeg fik første gang PadThai da jeg var på en Thai restaurant i Gent i Belgien, hvor jeg syntes at det var så godt at jeg blev nød til at lave det da jeg kom hjem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.