Efter en skøn træning er det vigtigt at få tilført næring til kroppen. Perioden lige efter træning er din krop ekstra modtagelig for protein til at genopbygge de brugte muskler med, dette kaldes ” The open window of opportunit”
Klik for at sende som e-mailtil en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige. Efter et par forsøg lykkedes det for Heidi at lave de perfekte havregrynskager
Vi fik en god gang kartoffelsalat til. 3-4 tomater. 3-4 spsk smøreost. Læg mørbraden på grillen i ca 30 minutter alt efter størrelsen. 3-4 tomater. 3-4 spsk smøreost
Enkelt og let tilbehør, og så var der også en rest frosset hvidløgs/persille-smør i fryseren. Han er generelt mest til rå grøntsager, så jeg forsøgte mig i stedet med en babyporre med parmaskinke på grillen i stedet til ham
Det hele blendes til det er en lind masse og dippen kan nydes som den er med grøntsagsstænger, som en slags yoghurtdip over kylling i ovnen, koldt som dressing på salat eller smurt på stenalderknækbrød eller riskiks
Det hele hakkes i en minihakker til det har en passende konsistens. Jeg smagte denne forrygende dip på arbejdet den anden dag, da vi havde fælles afslutning inden ferien
Mit første forsøg med edamame bønner blev derfor til denne lækre dip, der kan bruges som dyppelse til grøntsagsstave, eller som smørelse i en sandwich o
Spareribs i barbecuemarinade, oksesteaks marineret i olie, hvidløg, rosmarin, salt og peber, kyllingefilet marineret i olie, hvidløg, ingefær, soya og honning og til sidst gode tyske "krauter" slagterpølser
dipgrøntsagervegetar. Den kan også bruges til madpakken i en bøtte for sig. Her får du opskriften på en skøn dip, som gør det nemt og hyggeligt at spise grøntsager, både for dig og ungerne
Denne opskrift tager udgangspunkt i min favoritopskrift på pandekager fra Buddhas Brownies, som jeg har brugt igennem flere år nu, men jeg har valgt at erstatte noget af hvedemelet med boghvedemel fordi jeg virkelig elsker den søde, lidt nødde-agtige smag det giver
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.