Server medquinoa-agurkesalat. Vend quinoamed agurk, radiser, rødløg, persille og fetaost i tern. Flæk agurken på langs, fjern kernerne med en teske og skær den i skiver
Jeg har eksperimenteret lidt med en lun salat som også fungere som et hovede måltid, der bygget op et et utrolig lækker quinoa mix fra Allergikost som består af hvid quinoa, rød quinoa, sort quinoa, sesam, selleri, ris of kikærter
Im feeling sort of ashamed when typing this, but over the year I’ve hoarded tons of awesome starches, I’ve made it to stuffing two whole cabinets before the thought hit me “maybe I should use some of this instead of keep buying more”
Jeg har det medagurkesalat, som jeg har det med mayonnaise – der er ingen grund til at købe det færdiglavet, for det er så enkelt og hurtigt at lave det selv … og det smager meget bedre, og du ved, hvad der er i
Derfor har jeg i denne opskrift skiftet havregrynene ud medquinoa. Normalt laver jeg dem med havregryn, men nu hvor jeg forsøger at leve glutenfrit, har jeg måtte skippe havregrynene
1 agurk. 2 dl eddike. 1 dl sukker. 2 spsk. salt. ½ tsk peber. Skær agurken i tynde skiver, brug evt. et mandolinjern, eller hvis du ikke har det - en ostskærer
Quinoa er rigtig god i salater og er med til at give noget mere fylde og mæthed i en salat. Kom græskar og gulerødder på en bageplade beklædt med bagepapir og bag til det er mørt
Har du sådan en gammeldags ostehøvl liggende i skuffen – så er det med at få støvet den af, for så er det rigtig hurtigt at snitte den ene agurk efter den anden, til den lækreste hjemmelavede agurkesalat
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.