Normalt bruger jeg ingen specielle ingredienser i min madlavning, men jeg var godt nok nysgerrig efter at prøve at lave min egen kødpølse, så da jeg alligevel skulle bestille varer fra Tyskland, købte jeg også gærflager og agar agar
Efter mange forsøg synes jeg selv at jeg er nået frem til en grundopskrift som i langt de fleste tilfælde, og forholdsvist nemt, giver et godt resultat
Hvis du kan lide denne opskrift, er du velkommen til at pin den til Pinterest. Du kan også bruge tagget #milumilai på Instagram, så jeg kan se dit resultat
olivenolie til stegning. Jeg bruger følgende krydderier, men du kan bruge hvad end du har lyst til. Først blandes alle de tørre ingredienser i en skål, og så tilsættes de våde
Den er lækker lige at servere til kaffen eller til fødselsdage, men jeg har også lavet den og skåret ud i små firkanter og pakket fint ind i cellofan poser med en lille sløjfe, og givet som en del af en værtindegave
Alle ingredienserne røres grundigt sammen til det ikke klumper. Nu er jeg jo ikke vegetar eller veganer, men af mangel på æg, så fandt jeg på en vegansk opskrift på pandekager
For nogle år tilbage kunne den danske arkæolog og botaniker Sabine Karg bevise at stenalderjægerne rent faktisk spiste kulhydrater – en del flere end, hvad moderne palæo mennesker indtager
Der er blandt andet tilføjet æbleeddikecider, hvidløg og friskkværnet peber. Olie tilsættes i en tynd stråle imens stavblenderen kører og holdes ned mod bunden af skålen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.