Bønnesalatmed edamamebønner – opskrift. De smager eddermame også godt – undskyld mit sprog – og så ser de så flotte ud med deres runde former og klare grønne farve
Men jeg fik alligevel stykket en rimelig menu sammen med en lækker gazpacho til forret, kyllingelår marineret i citronolie medbønnesalat, diverse grøntsager, dips og rice crackers samt “minifoccacia” (baseret på denne opskrift
Når champignonerne skal steges, er det vigtigt panden er meget varm, da vandet i champignonerne ellers trækkes ud og du ender med at koge dem, i stedet for at stege dem
En gul og frisk sag krydret med karry, citron og sprøde mandler, en silkeblød og mild rød hummusmed grillede peberfrugter med et spark af chili, og ikke mindst en lækkergrøn pestohummusmed basilikum og ristede solsikkekerner
Jeg foretrækker selv at lave en skål med gulerodsstænger og så dyppe i hummus – mmhhh en god snack. Hæld kikærter ud i en si og skyl dem med vand så alt lagen kommer af
Idag havde jeg en utrolig lyst til noget sundt og lækkert – Derfor bevægede jeg mig ud i en bønnesalat, da denne er både proteinrig og vitaminrig, grundet grøntsagerne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.