Chapati stammer fra Indien. Chapati bliver i Inden serveret til gryderetter, som indisk dhal – en slags vælling af sædvanligvis linser som smages til med diverse krydderier, som f
Det her er egentlig ikke så meget en opskrift på chapati’erne og fyldet deri. Chapati (opskrift her). På chapati’erne lægger du lidt rucola, så en blanding af tomat og agurk i helt små, fine tern, et par falafler og til slut rødløg i tynde skiver og nogle gode dryp Sambal Oelek
Helsebrødet (fra et i forvejen ualmindeligt sundt land). Det indeholder slet ikke fedt, selvom nogle inderer kan lide at pensle det med lidt smeltet bøffelsmør
Chapati med svineskank. kød og chapati). Chapati’erne er nemme og hurtige, og opskriften finder du her. På en chapati anretter du først en håndfuld kød og derefter spidskål
vandEn stak chapati brødMelet blandes med salt. Her er nogle brød der smager godt til det meste og som laves på en pande - så de er også gode, når du er et sted, hvor du ikke har en ovn f
udrør 25 g gæren i de 4 dl lunkent vand. Bland 2 dl mælk, 1 spsk olie og 2 æg i gærblandingen. Sigt alle de tørre ingredienser ned i en stor skål (120 g rugmel, 250 g fuldkornsmel og 300 g hvedemel
Så snart jeg kom fra kontoret kastede jeg mig over at kreere lidt lækkert til manden og jeg i aften. Manden er vild med Snickers og jeg er det til deles også
½ dåse kondenseret mælk (200 g). 150 g kokosmel. 100 g chokolade. Hæld den kondenserede mælk i en skål og tilsæt kokos lidt efter lidt – til du får den rette bounty-konsistens
Kom rugkerner, hvedekerner, hørfrø, solsikkekerner og græskarkerner i en stor skål sammen med vandet og surdejen, og lad det stå i minimum 8 timer (sæt det evt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.