Af en eller anden grund er jeg altid lidt lækkersulten i løbet af dagen og værst er det om aftenen. Det går jo ikke at fylde sig med alt for meget sukker i form af chokolade, lakrids, flødeboller og vingummi
Anyway, så var det egentlig det samme der skete med de her hampe/snickerskugler. Kender i det, at man har en opskrift i hovedet, og så køber man ingredienserne ind til opskriften, meeeen der går alligevel lige et par dage inden man egentlig går i gang med sin ret
udrør 25 g gæren i de 4 dl lunkent vand. Bland 2 dl mælk, 1 spsk olie og 2 æg i gærblandingen. Sigt alle de tørre ingredienser ned i en stor skål (120 g rugmel, 250 g fuldkornsmel og 300 g hvedemel
Vi spiller mest for at hygge og have det sjovt, meeen vinde vil vi altså gerne (det udløser jo ligesom håneretten og retten til at danse total overskudsagtigt hen over køkkengulvet) – og jo, det gør vi
Kom rugkerner, hvedekerner, hørfrø, solsikkekerner og græskarkerner i en stor skål sammen med vandet og surdejen, og lad det stå i minimum 8 timer (sæt det evt
Dej. 100 g gær2 tsk sukker4 dl kogt vand8 dl. mælk4 tsk salt2 stk æg2 dl olie400 g hvid hved50 g hvede- elle havreklidca 1500 g hvedemelmel Æltes i 6-8 min
7,5 dl lunken vand30 g gær3 æg1350 g hvedemel75 g rørsukker15 g salt115 g blødt smør1 sammenlignet æg til penslingOpløst gæren i vandet, tilsæt æg,sukker,salt og mel rør dejen sammen tilsæt sløret i små klatter, og ældt nu dejen i ca
100 g smør. 3 dl havregryn. 1 dl kokosmel. 75 g flormelis. 2 - 3 spsk. kakao. 1 spsk. koldt vand. Bland alle ingredienserne sammen og ælt det sammen med fingerne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.