Halløjsa. -)Det er søndag, vi har fri, hvad kunne passe bedre end at bage nogle dejlige boller. Det er anden bolle opskrift denne weekend, så på den måde regner jeg med at få jer op af sengen og ud at bage nogle ´boller
udrør 25 g gæren i de 4 dl lunkent vand. Bland 2 dl mælk, 1 spsk olie og 2 æg i gærblandingen. Sigt alle de tørre ingredienser ned i en stor skål (120 g rugmel, 250 g fuldkornsmel og 300 g hvedemel
stk. • 100 g dadler (329 kcal). Ved 26 stk. 100 g dadler (329 kcal). Så snart jeg kom fra kontoret kastede jeg mig over at kreere lidt lækkert til manden og jeg i aften
½ dåse kondenseret mælk (200 g). 150 g kokosmel. 100 g chokolade. Hæld den kondenserede mælk i en skål og tilsæt kokos lidt efter lidt – til du får den rette bounty-konsistens
14 stk appeared first on Sund for Sjov. Tåler du ikke gluten eller har du fravalgt det af den ene eller anden årsag, men elsker stadig kage, så er disse muffins noget for dig
Kom rugkerner, hvedekerner, hørfrø, solsikkekerner og græskarkerner i en stor skål sammen med vandet og surdejen, og lad det stå i minimum 8 timer (sæt det evt
mælk4 tsk salt2 stk æg2 dl olie400 g hvid hved50 g hvede- elle havreklidca 1500 g hvedemelmel Æltes i 6-8 min. Fyld til 100 stk pizzasnegle. 12 mineller110 stk. 2 stk æg. 110 stk
100 g smør. 3 dl havregryn. 1 dl kokosmel. 75 g flormelis. 2 - 3 spsk. kakao. 1 spsk. koldt vand. Bland alle ingredienserne sammen og ælt det sammen med fingerne
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.