ChiaSeed Pudding. Det er ikke så tit jeg deler opskrifter her på bloggen, men efter jeg forsøgte mig med Chiafrø budding, og det rent faktisk blev lidt af succes, er jeg nødt til at dele den med jer
Jeg nyder bollerne enten om morgen/middagen når jeg har travlt eller i forbindelse med træning. Rør det hele godt sammen og lad det gerne lige stå i et par minutter, da HUSK og chiafrø suger lidt mere væske til sig
De danner altså en gelelignende substans, hvis man lader dem ligge i væske, og det er netop grundlaget for den populære chiagrød, som jeg endelig også har fået afprøvet
Her har jeg brugt den ovenpå en chiagrød, som jeg satte over igår. chiafrø. Tag din chiagrød ud af køleskabet og hæld den i et glas eller skål og top din grød med musli, bær, smoothie eller med f
Jeg er selv stor fan af chiafrø, elsker chiagrød med vanilie, mandelmælk og kanel, og efter at have læst ovenstående artikel, er jeg også begyndt at så dem og bruge dem på samme måde som karse og purløg
kokos/risvand. For knap en uge siden, lavede jeg chiagrød med hindbærsmag. Det var virkelig virkelig lækkert, og generelt set, er jeg, efter at være begyndt at eksperimentere med frugter og chiafrø, blevet meget gladere for den slags grød
Jeg ved det… Jeg er totalt "last mover" på Chiagrøds fronten – men bedre sent end aldrig… Det tog lige et par forsøg og portioner for at jeg blev fan af den kolde grød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.