Jeg stemmer for ja, for det er virkelig, hvad jeg har lyst til med denne salat. Den er hermed røget op til toppen af listen over mine favoritsalater/tilbehør
En lidt sundere udgave af en burger, hvor bollen er skiftet ud med grillet aubergine. 1) Form 4 bøffer af oksekødet og krydder dem med salt og peber. 3) Skær løget i skiver og steg dem sammen med bøfferne. 4) Del auberginen i skiver af 1-2 cm og penslen dem med olie og salt. 6) I mens bøffer og auberginer steger køres edamanebønnerne i en minihakker sammen med fromage frais, citronsaft, salt og peber. 7) Anret burgerne, ved at stable en aubergineskive, hjertesalat, bøf, løg, edamamemos og slut med et auberginelåg
Rigeligt med frisk timian. Derefter hakkes tomaterne godt, hvidløg presses og de to blandes sammen i en skål med pinjekerner, olivenolie, oregano, timian og salt
Vend couscousmed stegte squash, kylling og ærter. Tilbered couscous som angivet på emballagen. Varm olien på en pande og rist squash med presset hvidløg
sesamgrillede auberginer med ”kaviar” og skalotteløg. Jeg synes de grillede skiver passer fint med tangkaviaren og dermed udgør en lille, elegant frokostret eller forret
Couscous bliver ofte slået i hartkorn med bulgur, og korn er det da også i begge tilfælde, men hvor bulgur er tørrede, knækkede hvedekerner, er couscous fremstillet af pastadej lavet på durumhvede, som er formet som små korn
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.