Vores økonomi var ikke til spisning udesidste år, men i år skal vi altså både prøve at spise på BioMio i Kødbyen, Soupanatural i Pisserenden og Madmanifesten på Amager
Kransekage kan man ikke få nok af, og tænkte at jeg vil sendedem meed kæresten på arbejde i morgen. Hvad skal man da få tiden til at gå med på en fridag
Og prøv så lige at tjekke "How to cook it" - et fantastisk link til en kogebog, hvor man blot "klikker" ingredienserne i køleskabet af - så kommer der et udvalg af opskrifter på, hvad man kan lave
Sprødt skind og mørt kød, der smager og dufter afsommer. Hæld lidt vand og hyldeblomstsaft ved, så den ikke bliver for tør, og vend den gerne på halvvejen
Tages fra varmen, og afkøles lidt. I en gryde lunes mælken med smør, sukker og salt. Æggeblommer piskes i, og derefter gæren - men pas på grydens bund ikke er for varm, så ødelægges gærcellerne
En smule afkaffemoussehældes ovenpå på marengsen, og så gentages det med en browniebund, kaffemousse og en marengs, så marengsen ender med at ligge som densidste
Æg og sukker piskes til en luftig æggesnaps, de finthakket mandler tilsættes, læg bagepapir i bundenaf en rund bageform, smør siderne med lidt smør, så det ikke hænger i
Disse på billedet er en ældre portion hvor jeg 'kun' hakkede mandler & dadler på et skærebræt, men i går fandt jeg ud af, at svigermors kødhakker sagtens kunne klare arbejdet
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.