2. 2. 2. 2. 2. P. å. m. a. n. d. g. f. y. l. e. r. b. o. 3. ,. i. k. j. s. t. v. w. J. ø. p. h. I. ). S. æ. u. c. C. M. D. L. T. B. -. H. E. (. ". O. /. F. K. 1. 5. 9. V. ) g
I går var det bloggen fødselsdags, hurra hurra hurra. Tænkt at det er 2år siden, jeg startede. Det er indtil videre blev til 218 indlæg, og jeg glæder mig til alle de lækre opskrifter, som fremtiden vil byde på. Verdens bedste gulerodskage (til 10-12 personer). 200 g blødt smør. 200 g hvedemel. 2 store tsk stødt kanel. 2 tsk bagepulver. 2 håndfulde valnødder, grofthakkede. 200 g flødeost. 20 cm i diameter) og bag kagen en times tid ved 175 grader. Verdens bedste gulerodskage (til 10-12 personer). 200 g blødt smør. 200 g hvedemel. 2 store tsk stødt kanel. 2 tsk bagepulver. 2 håndfulde valnødder, grofthakkede. 200 g flødeost
Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Årstiderne havde igår meddelt mig, at deres leverandør af ænder ikke havde leveret som aftalt. Derfor var der i dag kun min mixkasse, og ingen confiterede åndelår, så vi må nøjes med frugt og grøntsager
Fyldte Squash mmed Oksekød og Revet Mozzarella til 2 personer. 2 squash. 2 fed hvidløg, hakket. 200 g. 2 dl. Læg dem i et ovnfast fad og bag 40 min ved 200 grader. 2. Sæt i ovnen de sidste 20 min af kartoflernes tid. 2 squash. 2 fed hvidløg. 200 g. 2 dl
Vend mørbraden, når halvdelen af stegetiden er gået. Vikl 2 skiver spegeskinke om mørbraden. Læg kartoflerne i et smurt, ovnfast fad sammen med 150- 200 g grønne bønner, der er skåret i mindre styker, og 7 småtskårne fed hvidløg. Stil retten i ovnen ved 200 grader 40-45 min. 2 skiver spegeskinke. 150-200 g grønne bønner
Når auberginerne er bagt nogenlunde møre tømmes de for kød og dette hakkes og fyldes i kødsaucen. 200 gram revet ost med smag ( jeg brugte primadonna). Skær auberginerne i halve og bag dem i ovnen på 200 grader i ca 20 min. bag Auberginerne i ovnen på 200 grader varmluft til osten bliver gylden. 200 gram revet ost
Når rouladen er rullet kan man fordele fyldet indeni ved forsigtigt at trykke på den. 2 spsk mælk. 2 blade husblas. 1 1/2 dl piskefløde. Skær rouladen ud i 1 eller 2 stykker pr mand. 2 spsk mælk. 2 blade husblas. 1 1/2 dl piskefløde
2. 2. H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. P. æ. &. -. M. F. N. C. 5. 0. I. 1. 7. %. (. ). *. K. E. A. S. R. V. L. 3. T. O. B. 4. 8. °. j. /. G. ) g
Jeg har lavet begge former for karamel, men må indrømme, at jeg synes det smager meget bedre, når du laver din egen karamel, så det vil jeg helt klart anbefalde
Rør det godt sammen så du får en dejlig lind fars. 2 tsk. Fyld dem op med farsen, pensl toppen med olivenolie og bag i en forvarmet ovn på 200 grader i 45 min. 2 tsk røget paprika
Fyldte Auberginer med Hakket Oksekød til 2 personer. 2 auberginer. 200 g. Sæt dem i et ovnfast fad med skærefladen op ad og bag dem 15 min ved 250 grader og grill elementet tændt. 2. Vend kartofler med olie og krydderier og sæt dem i ovnen med auberginerne ved 250 grader (uden grill) ca. 25 min. 2 auberginer. 200 g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.