En skøn vintersag til de kolde aftener, hvor man lige trænger til at blive varmet op indefra og ud. 1 hokkaido græskar 4 store gulerødder 1 stort løg 2 fed hvidløg Et stykke ingefær på størrelse med en cherrytomat 2 friske, røde chilier 1 kvist rosmarin 1/2 dl madfløde Ca. 4 store gulerødder
For et par år siden var kæresten og jeg ude at spise på Pony i København og fik en lækker græskarsuppetil forret som jeg har haft lyst til at prøve at lave lige siden
Det er helt sikkert en lidt anderledes måde at spise græskarsuppe på, og hvis du er mere til feta, hasselnødder eller andet, så kan du sagtens toppe med det
Hos dem bliver maden for det meste serveret uden min indblanding (tro mig, jeg klager ikke), men denne gang blev jeg sat i køkkenet, og det endte med at blive denne lækre græskarsuppe, hvor jeg også lavede et foccaciabrød til
Lov mig at I prøver den, for lige nu er der hokkaidogræskar i supermarkederne, og at I ikke udelader toppingen, der er sindssygt lækker til den cremede suppe
Dette er en af mine yndlings, og den er tilmed helt ualmindelig sund. Skrællen skæres af i tynde lag med en skarp kniv (man kan sagtens bruge den med skræl, men jeg foretrækker uden)
4. 4. 4. 4. 4. 4. H. a. l. o. w. e. n. r. i. g. m. h. j. ø. t. s. f. æ. k. v. d. b. å. u. G. ,. y. F. p. D. S. è. T. (. 9. 1. ). 2. -. 3. /. C. c. K. 0. M. 5. N. 6. 7. 8. r l
Peanutbutter blandes med bananerne. Til sidst tilsæt havergryn og rør det godt rundt. På billedet er de serveret med alpro blåbær yougurth med chaifrø på toppen, en lille håndfuld mandler og 2 dadler. 1 spsk mandelmel "mandler med skræl der er blendet i en kaffekværn"
Her får I opskriften til at holde varmen med. Græskarsuppe – tilsæt løg og hvidløg. Når suppen har kogt i en lille halv time, blender du suppen, indtil at den har den konsistens du ønsker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.