Tomatsalaten hældes over med marinade og drysses med oregano inden servering. Form frikadellerne med en spiseske, der dyppes i varmt vand mellem hver frikadelle, så farsen ikke hænger fast i skeen og steg dem på en slip-let pande med en lille smule olie
Tilsæt de færdigkogte ris og vend hakket persille og purløg i og smag til med salt og peber. I en skål blandes kød medhakket løg, grofthakkede ristede pinjekerner, krydderurter (inkl
D. e. t. h. r. ø. k. l. a. i. n. f. C. s. v. o. d. m. ,. j. g. H. æ. b. I. c. z. S. å. u. ). J. p. M. G. (. 4. 5. 0. 1. ½. 2. 3. E. F. R. T. U. y. B. P. K. O. &. -. /. w. A. ) l
Server fx med ovnkartofler ogtomatsalatmed rødløg og finthakkede krydderurter. Læg den revede agurk i en si eller dørslag og drys med lidt salt (det dræner agurkerne for væske)
Vi serverede den med ovnbagte rodfrugter ogtzatziki. Heldigvis har vi haft travlt med at have det hyggeligt og lave gode ting, så det er ikke helt slemt
God fornøjelse med de græske lækkerbiskner. Den græske uges sidste indlægJeg har i denne uge haft græsk uge, da jeg har været i Grækenland for en uge siden
Smages til med salt og peber. Det revne agurk blandes med de øvrige ingredienser. Agurken rives og lægges i en rent viskestykke og saften krammes grundigt ud
Selv om overskuddet måske ikke er der, så er denne ret beviset på, at det ikke er ensbetydende med, at man selv og ens familie skal snydes for et godt og velsmagende måltid
Skær rødløget i tern, pres hvidløget, tag bladene af oreganostilkene og kom det hele op i en skål sammen medhakket oksekød, paprika, tørret oregano, havremel, æg, salt, peber og vand
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.