i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. g. r. y. d. t. m. o. ,. h. u. l. a. v. s. ø. f. k. b. J. p. j. å. M. 2. c. 3. 6. 1. /. 4. æ. S
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. 5. 0. g. r. k. a. l. v. e. h. j. t. 2. s. o. u. ø. d. f. å. c. m. p. n. 1. ½. ,. b. 3. K. æ. G. F. y. S. B. T
I søndags købte vi en svineculotte og den blev i dag forkælet med et kærligtasiatisk spark. Det var kæresten som syntes, at kræet skulle have lidtspice og det passede helt perfekt, da fadeburet blandt andet bød på lækre chilier, ingefær, peanuts og friskkoriander
Ja gris er nu altid godt – men det kan godt komme til at smage af det samme hele tiden. Og nu er vistadigvækikke så langt væk fra jul, som er den ultimativegrisefest
Generelt er gris særdeles velegnet til at grille pga. For nylig har jeg som bekendt anskaffet mig en gasgrill der bliver brugt flittigt – også selvom vejret ikkeindbydertilgrillmad
Indrømmet, det er ikke det mest præsentable billedevi har kunne lave, men ikke desto mindre er den klassiskegrydestegtekylling det mest møre og velsmagende stykke kød til dato - bum
Fjern låget og indkog kraftenl væsken igryden meget, så den bliver tyk og som en sauce. Skær oksekødet i store tern og brun det herefter godt af ilidtmadolie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.