Denne himmelske marskage-opskrift har jeg fra min søde svigerinde Gundhild, som kommer fra Færøerne. Det var min dejlige mands fødselsdag i går (hurraaaa)
Hindbær er for mig indbegrebet af sommer med sol, varme og is - og til en is hører der Hindbær Guf til - det smager bare så godt, så nu er det også kommet på en af mine cupcakes
Ellers kan jeg anbefale Camilla Plums metode med at opvarme sukker og fordampning, prøv at se på DR's hjemmeside1 kg hindbær½ kg syltesukker1 vaniljestang1 citronAtamonRens hindbær og check at der ikke er nogle mugne imellem. 1 kg hindbær
- en håndfuld frosne hindbær. En sød læser gav mig inspiration til denne smoothie med ingefær i. Jeg skrev nemlig forleden, at jeg manglede ideer til at få brugt den friske ingefær
Denne ærtepuré smager, hvis jeg selv skal sige det, fuldstændig forrygende lækkert. Den er som en frisk, lidt tyk, pesto, og den smager skønt som tilbehør til fx salater eller pasta, i sandwiches eller bare som dip til et lækkert stykke brød
MUMS. En rigtig synder af en opskrift. Jeg så denne fantastiske opskrift på Bittens blog lige her og tænkte med det samme på min lillebror, som elsker chokoladeboller
Så blev der også lavet jordbær/hindbær ispinde. Nemlig hindbær og jordbær. 1 håndfuld hindbær. 1 spsk frysetørret hindbær eller måske bare nogle ekstra hindbær. 1 håndfuld hindbær. 1 spsk frysetørret hindbær
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.