Bred dem ud på en bageplade med bagepapir og kom hasselnødder ud i siden, så de kan riste med. Udover perlebyg er bygottoen lavet med græskar, der giver en sødlig smag og cremethed til grøden
Når asparges er færdige tages de af panden og skæres i mindre stykker, lad dem køle kort. Alle ingredienser blandes sammen, limesaft presses over, olivenolie kommes på sammen med salt og peber
Med bacon af gris eller kalkun – eller måske med skinke omkring. Tag to aspargesog et stykke bacon. Jeg har faktisk endnu ikke mødt en version, som jeg ikke var fan af, og har som sådan heller ikke nogen favorit
Hvideasparges renses, skrælles og den allernederste del skæres væk. De ordnede asparges pensles med en blanding af olie, citronsaft og salt og peber, og grilles til de ser ud som på billedet
Pisk lidt efter lidt kolde smørtern i, til saucen har den ønskede konsistens. Skræl de hvideaspargesmed en kartoffelskræller, og skær herefter den lidt træede ende af
Riv marcipanen på den grove side af råkosthjernet og pisk sammen med sukker ogsmør. Blend smør, flormelis, salt og mel i en foodprocessor eller lignende til det ligner rasp
V. i. h. a. r. b. y. l. u. p. s. d. g. ,. o. e. n. t. v. m. f. å. k. M. j. æ. D. ø. N. (. 8. 1. 2. 4. ). I. ". G. -. C. J. L. c. ô. 0. H. F. S. 3. K. P. r l
Rør rundt og smag til med salt og peber. Reelt set skulle jeg bare købe fisk med hjem efter arbejde, men jeg faldt over flere ting, der straks plantede ideer i hovedet på mig
Smelt smørret i en gryde, og lad det få lidt farve (tag valden/det hvide bundfald fra). Til kammuslingerne var der en lille kartoffel/hvidløgscreme med citrontimian, og så lidt brunetsmørmed forårsløg, ingefær og pistacienødder
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.