i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. D. e. n. h. r. t. o. k. d. b. s. m. å. ,. j. g. a. u. l
i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. E. n. r. g. t. l. æ. k. e. a. s. ,. d. h. f. ø. j. v. m. p. o. C. O. S. 2. 0. 1. ½. 6. b. c. 4. u. F. å. H. 3. -. T. /. y. 5. P
På sticks’n’sushi serverer de de lækreste spyd medkammuslinger svøbt i bacon, som jeg ELSKER og derfor har forsøgt at gøre efter hjemme Jeg købte ti store friskekammuslinger ved fiskehandleren, rørte en hjemmelavet krydderurtesmør medfriske krydderurter fra haven og valgte at svøbe kammuslingerneiserranoskinkei stedet for bacon
I. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i
Cannelloni er store pastarør, som du kan fylde meditalienskeherligheder, så de kommer til at smage af sydens sol og varme – eller noget andet, hvad du nu har lyst til at komme i dem
Jeg har i den forgangne weekend været i køkkenet med Rasmus Vinther. Kammusling & hvide asparges. Inden den første ret kom på bordet serverede jeg durumbrød og saltmandler
Friskekammuslinger er bare noget af det bedste. Smag tilmed salt og peber. De er lidt dyre, ja - men til gengæld skal der ikke bruges mange ingrediensertil denne fantastiske ret
Friskekammuslinger er ikke den billigstespise, man kan få fat på - men hvor er det bare pengene værd hver gang, vi vælger at forkæle os selv med denne delikatesse
Cannelloni er en italiensk måde at servere pasta på, og selv om det er en smule besværligt, så er der noget særligt ved de små fyldte pastaruller, og jeg anbefaler at man køber de tørrede pastarør frem for at bruge frisk pasta - resultatet blier bedre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.