Dette indlæg blev oprindeligt skrevet her Desidste par dage i køkkenet & hjemmelavet sushi. Jeg har været i køkkenet densidste uge, og der har været stille på bloggen igen
Dethavde jeg alligevel aldrig forestillet mig. Men nu skete det, og fremover vil jeg vise billeder og lægge opskrifter ind - og håber så, at det kan være til inspiration og glæde for andre
Jeg fik, oven i de æbler jeg selv havde samlet, en ordentlig portion af mine forældre. Det var dejligtsøde nedfaldsæbler, og sammen med de "næsten-modne" æbler jeg fundet, ville jeg lave en lækker æblegele
Nu skal du lave denhvidechokolademousse. Den her dessert smager simpelthen bare så godt. Hæld herefter under omrøring (med den elektriske pisker) denhvidechokolade i – lidt af gangen
Efter et par forsøg lykkedesdet for Heidi at lave de perfekte havregrynskager. Disse bliver tilpas sprøde og har lidt struktur hvor andre blev lidt for tykke og “cookie” agtige
D. e. n. h. r. t. o. k. d. b. s. m. å. ,. j. g. a. i. u. l. p. ø. f. R. ". M. y. T. P. S. 3. -. 4. v. (. ). 2. 1. 0. 5. B. K. æ. c. 8. L. 6. 7. 9. A. é
Vi plejer at lave lidt grove boller, men til Super Bowl skulle det være max amerikansk så vi skulle lave nogen af de helt hvide, luftige og politisk ukorrekte boller, så jeg fandt denne opskrift er fra Pilens Køkken
mandelmel (blendet madler). hvid chokolade. græsk yoghurt, is eller flødeskum. Smelt smør og chokolade langsomt over et vandbad og pas på der ikke kommer damp i det
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.