Da jeg første gang læste om, at man kunne lave karamelafkondenseretmælk blev jeg meget overrasket og troede ikke det kunne lade sig gøre, så jeg besluttede mig for at prøve det…
Et sikkert hit, som I måske allerede kender. Hvis ikke, er jeg glad for at kunne introducere jer for det, da det simpelthen er for nemt til ikke at lave
Min dejlige kone syntes det skulle fejres at hun skulle starte på arbejde efter en veloverstået barsel, eller måske var hun bare sulten efter noget sødt… Hun fik hvertfald bagt en rigtig god banankage, og som en ekstra bonus blev der smurt lidt af den kogte kondenserede mælk fra den anden dag ovenpå, ummm
Jeg har tidligere lagt en "opskrift" ud på, hvordan man laver karamelaf en dåse kondenseretmælk, og på bloggen Sugar pie, honey bunch fandt jeg en hindbærtærte med dette karamel
Hvis den hjemmelavede, kondenserede mælk, skal bruges til hjemmelavetkaramelpålæg eller karamelliseretmælk/dulce de leche, har konsistensen på den kondenserede mælk også indflydelse, på konsistensen af den færdige karamel
Kokosmælk, fløde og honning røres sammen i en pande hvor det opvarmes til til det hele er en jævn masseFjern fra varmen og lad det køle af i et koldt vandbad
Jeg fandt dog hurtigt ud af, at det tager en [. Eftersom påsken nærmer sig tænkte jeg, at det var på sin plads at lave nogle lækre hjemmelavede påskeæg
Åben dåsen med kokosmælk og tag det øverste lag af kokosmassen forsigtig af. Heldigvis en som bare skal til skrot, men hold da op hjertet galopperede lidt afsted
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.