Jeg har været i gang med en stor portion knækbrød, da jeg har lovet en kollega at bage lidt til hende og når man nu er i sving, kan man jo lige så godt lave en dobbelt portion
Karamellerne her er super nemme at lave, og super nem at variere. Opskriften har jeg fundet på bloggen Anne au Chokolat der i det hele taget har rigtig mange super lækre opskrifter
Y. m. d. e. i. n. r. g. s. å. t. o. u. b. f. ,. k. a. l. j. h. v. p. D. C. &. æ. y. c. ø. 1. 4. 0. 2. /. -. A. 5. F. E. H. U. S. K. T. R. Ø. L. I. G. N
Knækbrødene blev virkelig gode, sprøde og de er ikke skrøbelige. Igår lykkedes det for mig at lave min yndlings knækbrødsopskrift om, så knækbrødene blev glutenfri
Bløde, lækre, fudgeagtige og lyse karameller. Bland mælk, smør, honning og rørsukker i en gryde og smelt langsomt ved lav varme og der skal røres konstant
De her er simpelthen så lækre og kan laves med mange forskellige smagsvarianter. Jeg lavede dem med peanut butter og fandt egentlig ud af, at de var overraskende lette at lave
J. e. g. l. a. v. r. f. k. t. i. s. d. h. n. æ. b. ø. o. m. u. ,. å. j. p. D. 6. 0. 3. 5. 1. 8. /. 2. K. R. P. H. F. L. y. B. M. S. z. C. -. E. G. T. c. ) g
I dag kom mine forældre til eftermiddagskage, og jeg brugte lang tid på at udtænke en opskrift. Jeg ville gerne lave noget hvor jeg kunne bruge de rabarber vi har i haven og en af de mange dåser kondenseret mælk jeg har i skabene
Og jeg synes det lykkedes meget godt. Opskriften er fra madbanditten og rettet lidt til. 2 dl hørfrø1½ dl græskarkerner1/2 dl sesamfrø1 dl solsikkekerner2 tsk salt1½ dl koldt vand1 æg1/2 dl pofiberEt par tsk Nigella frø (kun pga smagen)Bland det hele og lad stå til det har samlet sig lidt, ca 1 time
Knækbrød med kerner, et sund lille mellemmåltid og så er det super nemt og hurtigt at lave. Har altid nogle til at stå til når jeg lige mangler lidt knas
Det skulle helst være lidt hurtigt, lidt nemt, lidt billigt og selvfølgelig meget lækkert. En almindelig panna cotta er super lækker, men jeg har ikke rigtig noget frugt hjemme til toppen, så det blev karamel og havsalt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.