4 portioner1 Spsk solsikkeolie175 g hakket oksekød1 løg, hakket2 fed hvidløg, hakkede1 frisk rød chili, skåret i skiver4 spsk mel1 dåse hakkede tomater6 dl oksebouillion225 g afdryppede kidney bønner2 Spsk persille hakketOpvarm olien i en dyb gryde og svits oksekød og løg under omrøring i 5 min indtil det er brunt og sammenhængende. Tilsæt hvidløg, chili og mel(skal drysses over)og bring gryden i kog i 1 minut, hvorefter tomater og bouillion hældes i, varmen dæmpes og retten koger under låg i 20 min. Hæld kidney bønner i, smag til med saltog peber og kog endnu 20 min tildækket
olie til de er gennemstegte. Tilsæt bouillon og resten af sojasauce og hoisinsauce. Sesamkødboller med Nudler i Chilisuppetil 2 personer. hoisinsauce, hakkede korianderstilke og 2/3 af sesamfrøene. Form til små kødboller og steg i 1 tsk. Tilsæt nudler og broccoli i mindre buketter, læg låg på og kog 6-7 min til nudler og broccoli er mørt
Nå mem for en gangs skyld har jeg ikke hevet dynen ind i stuen (på trods af at her nærmest er minusgrader) for jeg har nemmerlig spist chilisuppetil aftensmad
fremtryllet, kartoffelbrød, hønsesalat, kanelsmåkager og påskeæg. tiltrængt og bliver nydt i fulddrag. Jeg smider nogle af opskrifterne ud til de nysgerrige der mangler lidt inspiration og noget at tumle i køkkenet
"det kærlige køkken", Arnold Busck, Bog & Idé, bondebrød, bondebrød med kartofler, chii, Den lille bog om tomater, Gartneri Toftegaard, kartoffelbrød, Lene Tvedegaard, orientalsk gazpacho, spicy tomatsuppe, spidskommen, tilsmagning, tomater
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.