Ligner det her også en klassisk frikadelle for dig. Jamen så kan du godt tro om igen. Jeg er nok sådan en person, der kan beskrives som en rigtig delle-entutiast
Du har måske allerede lagt mærke til det, men jeg spiser faktisk ikke særlig meget kød. Jeg kan godt lide kød, og i mange af mine livretter indgår der også kød, men efter at jeg er flyttet hjemmefra, har jeg fået en større lyst til at kaste mig ud i det vegetariske
Som du måske kan fornemme så er jeg ret vild med vafler. Jeg har i min kogebog Grønskolling delt en opskrift på madvafler med fyld, og har efterhånden også delt en del et par vaffelopskrifter her på bloggen
Efter at have ledt efter opskrifter på nettet, på vegetarlagsagne med linser, og ikke fundet noget der lige passede mig prøvede jeg mig lidt frem, hvilket blev til denneopskrift
Efter jeg flyttede hjemmefra og ind i min egen lejlighed for nogle måneder siden, er jeg begyndt at tænke meget mere (hvis det kunne lade sig gøre) over råvarerne, jeg bruger i mit køkken
Frittatine con zucchine. Brug sommerens friske zucchine - kendes også under navnet courgette, til disse små pandekager som på italiensk hedder frittatine
Æggekage i ovn – Når jeg laver æggekage i ovn bruger jeg en grundopskrift på æggekage, og så kommer jeg ellers i, hvad jeg føler for, eller hvad jeg har af rester – det kan være løg, porrer, blomkål, kogte rodfrugter – alt sammen i mindre stykker, naturligvis – eller revet ost
Aller først vil jeg gerne sige TAK til alle jer, der allerede har skrevet en masse søde og inspirerende kommentarer til mit tidligere indlæg med konkurrencen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.