I dag er det nøjagtigt et år siden vi udgav det første indlæg her på Kagepynteri. I den anledning tænkte vi, at det var på sin plads at skrive lidt om året der er gået og hvad vi har planlagt fremadrettet
-. -. -. -. 1. P. å. m. a. n. d. g. f. y. l. e. r. b. o. 3. ,. i. k. j. s. t. v. w. J. ø. 2. p. h. I. ). S. æ. u. c. C. M. D. L. T. B. H. E. (. ". O. /. F. K. 5. 9. V. ) g
Bland kartoffel-indmaden med hytteost, sennep, forårsløg, persille og godt med salt og peber. Disse halve, fyldte og dobbeltbagte kartofler kunne også sagtens fyldes med rester, men jeg har denne gang kørt dem rimeligt simple med hytteost, frisk persille, forårsløg og krydret dem med en smule sennep, godt med salt og peber og drysset med cheddar på toppen, der smelter og bliver sprød i ovnen
Man skal bare pille den hårdkogte blomme ud, og fylde noget guf i hviden. De fyldte æg er perfekte som forret, på frokostbordet eller som en del af et tapas set-up
Øv, jeg havde sådan glædet mig til, at lave et lækkert vintertilbehør til de små ande-lamselår. Årstiderne havde igår meddelt mig, at deres leverandør af ænder ikke havde leveret som aftalt
Luk kødet lidt sammen om fyldet - du kan evt. 1 svinemørbrad. 11 pk bacon i skiver. 1groft salt. 1peber. 11 fed hvidløg. 11/2 bdt purløg. 1150 g pikantost. 1lidt olieForvarm ovnen til 200 grader. 7-10 minutter, til baconen på toppen er sprød. Lad kødet hvile 5-10 minutter inden servering. 17
Vend mørbraden, når halvdelen af stegetiden er gået. Puds en mørbrad (600-700 g) fri for sener og hinder og skær den knap igennem på langs. Bland 4-5 spsk hakket persille, reven skal af 1 citron og 1 fed hakket hvidløg og fordel det over mørbraden. Læg kartoflerne i et smurt, ovnfast fad sammen med 150- 200 g grønne bønner, der er skåret i mindre styker, og 7 småtskårne fed hvidløg. Stil retten i ovnen ved 200 grader 40-45 min. 1 mørbrad (600-700 g). 4-5 spsk hakket persille. 1 citron. 150-200 g grønne bønner
Når auberginerne er bagt nogenlunde møre tømmes de for kød og dette hakkes og fyldes i kødsaucen. Kød og grønt i en pakke og noget man kan lave klar og sætte i ovnen inden man skal spise dem- jeg er fan
Når rouladen er rullet kan man fordele fyldet indeni ved forsigtigt at trykke på den. Fyldte lakseruller til 4 personer. 100 g røget laks som skal blendes. 1 dl fiskefond. 11/2 dl piskefløde. Blend de 100 g laks med mælken. Skær rouladen ud i 1 eller 2 stykker pr mand. 1 spsk hakket dild. 1 dl rygeost. 1 dl kærnemælk. 100 g røget laks som skal blendes. 1 dl fiskefond. 11/2 dl piskefløde. 1 spsk hakket dild. 1 dl rygeost. 1 dl kærnemælk
-. -. -. -. -. -. -. -. 1. 1. 1. 1. 1. 1. 1. H. a. v. d. e. s. i. t. u. g. n. k. ø. m. ,. h. o. r. f. l. p. å. D. b. y. c. P. æ. &. M. F. N. C. 5. 0. I. 7. %. (. ). *. K. E. A. S. R. V. L. 3. T. O. B. 4. 8. °. j. /. 2. G. ) g
Jeg har lavet begge former for karamel, men må indrømme, at jeg synes det smager meget bedre, når du laver din egen karamel, så det vil jeg helt klart anbefalde
Rør det godt sammen så du får en dejlig lind fars. Lækker græsk inspireret ret der er en all-in-one, der giver en helt fantastisk smag der bringer en tilbage til de græske øer og bringer minder frem fra ferierne
Fyldte Auberginer med Hakket Oksekød til 2 personer. 1 løg, hakket. 1 peberfrugt, små tern. 1 tomat, små tern. 1 fed hvidløg, hakket. 1 tomat, små tern. 1 spsk. 1. Sæt dem i et ovnfast fad med skærefladen op ad og bag dem 15 min ved 250 grader og grill elementet tændt. Stegt 3-4 min og krydr med salt og peber. 1 løg. 1 peberfrugt. 1 tomat. 1 fed hvidløg. 1 tomat. 1 spsk olie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.