Jeg hækler altid firkanterne sammen hen af vejen, så når jeg er færdig med en firkant, undlader jeg at bryde snoren og hækler videre med den samme snor
Bouquet Garni af persille, timian, laurbærblad, en stilk blegselleri og et par salvieblade. cognac. Brun kyllingen på alle sider i en blanding af lidt smør og olie
Jeg lavede faktisk denne ret med oksekød, og det blev ikke den form for pulled kød, som jeg gerne ville have haft, så jeg anbefaler at man får fat i nakkefilet'en i supermarkedet i stedet for at erstatte det med noget andet
Jeg kan ikke mindes jeg nogensinde har smagt hane – ja, det skulle da være i form af en hanekylling. Skær baconen i tern, og steg dem i en stor stegegryde i et par minutter, hvorefter de tages op
S. m. a. g. s. l. ø. e. n. b. v. f. o. r. k. æ. t. d. i. å. I. ,. h. 5. L. u. p. D. (. 4. -. 6. ). 1. O. 8. c. 3. 7. 2. 0. R. H. F. j. K. y. C. T. 9. N. A. e g
Skulle ønske den deilige duften og smaken kunne la seg fotografere. Nykvernet pepper og flaksalt. Ha stekesky, vin ogkyllingkraft i trykkokeren eller gryta
Kyllingestykkerne lægges øverst i den ovnfastefad med svampe og løg, hvorefter hvidvinen hældes i den stadig varme stegepande, og dette får lov til at simre et par minutter
H. y. g. e. l. i. k. o. n. t. a. m. d. W. O. R. h. p. /. w. -. b. r. s. å. '. A. f. Y. ø. ,. D. u. E. M. &. V. v. 2. 0. 1. 3. 8. B. 4. P. F. G. (. @. ). K. C. X. I. c. =. s g
La kyllingfiletene hvile, pakket inn aluminiumsfolie til potetene er ferdig. Salt og pepper. Fyll kyllingfileten med ost, hakket soltørkede tomater og basilikumblader
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.