Dette er bare en lækker mundfuld, samtidig så er det lige mig, nemt og hurtigt at lave. Det er en virkelig snasket model, og den smager altså bedst når den stadig er lun
Men eftermin mening er det altså en bedre kage med passionsfrugt karamellen end med marmelade, så det er det værd at bruge tid på at lave en karamel sauce
Kærnemælk, 4 dl vand, hvedeklid, havreklid og grahamsmel blandes sammen, herefter skal blandingen hvile 1 1/2 time ved stuetemperatur. 3 dl vand, gær, salt og sukker røres sammen, herefter tilsættes blandingen fra tidligere, og der tilsættes hvedemel efter behov. Del dejen op i 33 portioner, og form det til boller. Bages 10-12 min ved 180 grader. 1 ts sukker
Jeg er ikke ingefærfan, men den lille rod skulle efter sigende udføre mirakler, så selvom smagen endte lidt fælt, dufter det dejligt og smager indledningsvist godt – og efter et par minutterforsvinder den fæle fornemmelse også igen
Riv gulerødderne på et rivejernet. Put de ravet gulerødder og havergryn ned i melblandingen. Sigt alle de tørre ingredienser ned i en stor skål (120 g rugmel, 250 g fuldkornsmel og 300 g hvedemel. Tænd ovnen på 0 grader og sæt det kogene vand der ind. Sæt dejen der ind i ovnen og lad den hæve i 1 time. Tag dejen ud og form dejen i rektangler, tænd også for ovnen på 225 grader. Sæt dejen til hævning i 25 minutter ved stuetemperatur. 15-20 minutter 25 g gær. 100 g gulerødder
Jeg har hæklet en dejlig, dejlig pude der skal pryde minstue. I den forbindelse har jeg selvfølgelig sørget for, at skrive opskriften ned, så I derude kan få glæde af den
Jeg har længe gerne ville have bagt lidt brød til vuggestuen, altså noget som Oskar kunne have med til hele hans stue, da de små unger godt kan trænge til lidt fredagsforkælelse indimellem
Køkkenet erleveret, det står i minstue, men derer et par ugers arbejde tilbage med køkkenet, da vi undervejs i processen blandt andet ikke kunne skaffe det rigtige gulv
(dererflereforhandlere på vej) Du findermineforhandlereher. Hæklede grydelapper har i mange år været en god følgesvend i køkkenet, og især har jeg foretrukket vaffelhækling i dobbelt tråd, da det giver helt tætte tykke grydelapper
Efterårbetydermasser af æbler på træerne, og hvad er bedre end nybagt æblekage. Herer en nem og lækker opskrift, og den kan sagtens holde sig svampet og lækker i rigtig mange dage - næsten op til en hel uge
Chorizo, artiskok & semi-dried tomater. De her pølsehorn er ægte hipstersmarte og med på moden. Nogle dage erder bare ikke noget bedre, end klassikere fra barndommen
Margerine og soyamælk (som har stue temp) blandes og gæren opløses heri. Disse kanelsnegle er helt fantastiske og passerperfekt til varm te eller varm kakao
Eftermin mening er lime baren bedre end citronbaren, lime har nærmest en lille ekstra smag, en bitterhed, som gør den enormt spændende at spise og så ser den dejlig frisk ud
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.