Gør pitabrødet vådt under hanen og rist det på brødristeren eller varm det i ovnen. Jeg varmer og skærer pitabrødet op hjemmefra, og jeg medbringertun, grøntsager og dressing i små plastikbøtter, så pitabrødet ikke bliver gennemblødt i løbet af formiddagen
I. g. å. r. l. a. v. e. d. j. m. t. i. o. s. f. n. h. p. D. k. 1. 5. -. 6. y. u. J. ø. ,. b. P. 4. %. 2. c. æ. 7. 0. (. N. ). 3. E. x. +. F. B. H. L. M. S
Kom smagsneutral kokosolie i en wok eller en dyb pande og svits røget paprika. Endnu engang har jeg brugt det smarte trick med at blende hytteost, for at få en mere proteinrig flødesauce
E. n. r. i. g. t. l. æ. k. e. a. s. ,. d. h. f. ø. j. v. m. p. o. C. O. S. 2. I. 0. 1. ½. 6. b. c. 4. u. F. å. H. 3. -. T. /. y. 5. P. D. L. 7. V. 8. 9. G
Hæld vand eller olie fra tunen, og bland den med de mosede kartofler. Maden har bestilt hele rødspætter – ok – det får han så, men jeg vil hellere have noget andet
J. e. g. k. ø. b. t. f. o. r. n. y. l. i. u. d. s. a. ,. h. v. æ. D. H. K. M. m. p. L. c. å. 1. 5. O. N. P. 2. I. 0. j. 3. (. ). F. S. V. w. 4. T. 6. 7
Jeg var i starten meget skeptisk overfor det med at bruge alternativer til lasagneplader, men må indrømme at spidskål er et utrolig godt supplement - specielt i denne opskrift
Det er vigtig de rulles godt ud, ellers bliver de ikke luftige. Her er opskriften på 12 stk lækre pitabrød. Sæt den færdige dej til hævning i en skål med et rent viskestykke henover, i minimum 1 time. Kommes på en bageplade med bagepapir og efterhæver i 15 minutter eller indtil ovnen er klar. Bag pitabrødene ved 225 grader i 10-14 minutter
Slut med at købe pitabrød. Dæk den til med et fugtigt viskestykke og lad den hæve en time. Det er virkelig nemt at bage sine egne pitabrød, og de er utrolig meget bedre end dem man køber
Her til aften har menuen stået på pitabrødmed grøntsager, skinketern og minifrikadeller. Det var det heldigvis i dag, så lige snart jeg kom hjem fra arbejde gik jeg i gang med dejen, og lidt over en time efter, kunne jeg tage de første ud af ovnen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.