Derfor blev det altså tid til en gang hvide aspargesmed pocheret ægog en dejlig, fyldig hjemmelavet hollandaise tilsat en lille smule estragon og et skvæt hvidvin, for at give den lidt mere smag
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Laks grillet på grillen, med grillet asparges, nyekartoflerog citron. Laksen, krydders efter smag - her med citronpeber, salt, citronsagt, frisk citrontimian og dild
Gnid kalkunlårene med olie, salt og rigeligt peber. Drys med forårsløg i skiver og drys med tranebær. 11½ kilo nye skrabede kartofler. 11 bundt grønne asparges. 1Skrab ogkog de nyekartofler, så de er færdige når kalkunlårene er færdige. Tilbered hollandaisesauce ogkog grønne asparges 3-4 minutter i mikrobølgeovnen (så bevarer de mest smag og struktur. 1Kalkunlårene er færdige når de er sprøde og gyldne
Noget i ovnen hos Bagenørden | Bagenørdens univers
Læg resten af osten på og drys med oregano, salt og peber. Læg dejen i forme eller på bagepapir. Rør rygeosten med fløden og smag til med salt og peber
Læg tofuskiverne på en smurt bageplade (gem resten af dressingen) og sæt dem under grillen. Læg tofuskiverne i et enkelt lag på et stort fad eller lignende
Slå et æg ud i kop og kom ægget i det "hvirvlende" vand og saml ægget lige så stille med skeen. Et godt udgangspunkt er at starte med at pochere sine æg
Nye madpakkemuffins medæg, grønt, kebab og kokosmælk. De smager vanvittigt godt – fyldet kan man jo altid variere, men den her kombination passer sygt godt til mine nye opskrift på æggemassen
Vend godt rundt, krydr med peber og server. Der skal meget salt i vandet, men salten trænger ikke ind i kartoflerne, så de bliver ikke mere salte, end de stadig smager af nyekartofler
S. å. b. l. e. v. d. r. a. t. p. o. c. h. æ. g. i. ,. s. k. n. j. f. m. ø. M. y. u. ). D. ". P. K. 3. 1. L. R. F. . Æ. H. w. I. z. C. O. G. E. N. B. n l
Denne gang med blå kartoflerog jordskokker. Det her var hovedretten til mit lille projekt med en flok frivillige, som havde lavet en hjemmeside for nogle andre
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.