Skrald gulerødderne, og skær dem i ultra tynde skiver ved at bruge skralderen. portion, skal du skære grøntsagerne ud og lægge dem i fryseren til næste gang du laver retten
skrællede min mor gulerøddernetil disse boller. Bollerne ovenover er blevet bagt utallige gange i vores køkken, de er blevet testet og godkendt af familie og venner, så nu er de endelig klar til at lande på bloggen
Du kan bruge de kerner, frø, gryn og meltyper du har i skabene, dog vil jeg råde til, ikke at lave for meget om på forholdene mellem fuldkorn og fintmalet mel, for stadig at opnå den luftige og lækre konsistens som bollerne får
Gentag indtil al hvidkål/gulerødderne er brugt. Derfor var jeg nødt til at dele det hele lidt op. Opvarm nu ghee/kokosolie på en stor pande og steg så meget hvidkål/gulerod herpå, som der er plads til
Jeg er vild med chili – i alle former og afskygninger og til alle måltider – også morgenmad. (Gulerødderne er dryppet med chilihonningen og drysset med salt
En ferie der blandt andet er blevet brugt til at fylde fryseren en smule med rester og ting til madpakken, til når hverdagen igen kommer til at gå lidt for hurtigt og tiden ligeså
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.