Hvis du ikke er til svampe og grønne asparges, kan du prøve med aubergine, artiskok i olie, rucola, blancherede spinatblade, friske tomater eller kartofler i skiver
-) Jeg har kun ændret og tilføjet en smule til opskriften, hvilket endte med et fint resultat. Opskriften skulle bestemmes ud fra indholdet i køleskabet, så det endte med en grøn pastasalat, der er tydeligt inspireret af Salat Nicoise
Hæld vand eller olie fra tunen, og bland den med de mosede kartofler. Jeg har læst nogle forskellige opskrifter på tun krebinetter – så nu skal det afprøves
Hvad med at prøve en rissalat, som forkæler både øjne og smagsløg. Giv risene lidt farve med karry, gurkemeje eller paprika, og kæl lidt for smag og konsistens mednogle stegte eller bagte grøntsager og en smule knas og krydderier
smag til med salt, peber og sødemiddel. Stild denne tun mousse på frokost bordet med god samvittighed. Til gengæld højt protein indhold, især hvis man spiser det på protein brød med avocado
Du må sjusse dig lidt frem med mængden af ingredienser efter smag og behag. ) Jeg fandt rester frem fra køleskabet og improviserede – og opfandt mig egen tunrulle
Hæld aspargeserne i et dørslag og giv afkøl dem med koldt vand. Krydr med salt og peber. Bræk enderne af aspargeserneog sæt dem i vand som var det blomster og opbevar dem på køl eller et mørkt køligt sted
Til sidst kommes fintsnittet forårsløg ved og smages til med salt og peber. Et frisk pust midt i grilltiden kunne være denne rissalat der serveres bedst koldt og som tilbehør til kylling, okse og svinekød
Nye grønne aspargesmed hjemmelavet hollandaise og smørstegt laks. Start med at vask/skrub kartoflerne og kom dem i en gryde med letsaltet vand og sæt dem til at koge ved svag varme
Med bacon af gris eller kalkun – eller måske med skinke omkring. Tag to aspargesog et stykke bacon. Jeg har faktisk endnu ikke mødt en version, som jeg ikke var fan af, og har som sådan heller ikke nogen favorit
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.